Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Starpkoledžu boulinga turnīram jākļūst par tradīciju

Ludmila Sokolova, 14.10.2009. 13:45 | komentāri (1)

Vakar, 13.oktobrī, boulinga centrā „Zelta Boulings” norisinājās Latvijas starpkoledžu draudzības boulinga turnīrs. Turnīru organizēja Latvijas Koledžu asociācija, un tas apvienoja studentu komandas no 22 Latvijas koledžām.
Starpkoledžu boulinga turnīram jākļūst par tradīciju

Turnīrs sākās ar īsām komandu prezentācijām – daži skaitīja pašsacerētus pantiņus, daži dziedāja, citi lika izkustēties visiem turnīra dalībniekiem un vēl kāds pat paspīdēja ar savām latīņu valodas zināšanām, apsveicot konkurentu komandas, bet topošie ugunsdzēsēji nodemonstrēja, kā viņi dzēš uguni ar īsto šļūteni.

Pēc aktīvas divu stundu garas spēles žūrija, kurā bija koledžu direktori, noteica uzvarētājus:
1.vieta – Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledža
2.vieta – Karjeras izaugsmes koledža
3.vieta – Biznesa vadības koledža

Visas uzvarētāju komandas saņēma speciāli turnīram sagatavotus kausus, kā arī dāvanu kartes no turnīra sponsora itāļu restorāniem „IL PATIO” (attiecīgi 70Ls, 50Ls un 30Ls vērtībā) uzvaras nosvinēšanai.

Par labāko spēlētāju žūrija atzina Reini Striginu (Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledža), bet labākās spēlētājas titulu izpelnīja Alisa Zvereva (P.Stradiņa veselības un sociālās aprūpes koledža). Abi uzvarētāji saņēma statuetes un balvas no turnīra sponsora „IL PATIO” – dāvanu kartes 25Ls vērtībā.

Apbalvotas tika ne tikai spēlētāju komandas, bet arī viņu atbalstītāji. Pirmo vietu par visskaļāko un visaktīvāko atbalstu sadalīja Alberta koledžas un Rīgas 1.medicības koledža, otro vietu ieņēma P.Stradiņa veselības un sociālās aprūpes koledža. Tā kā atbalstītāji cītīgi vēroja savu komandu spēlēs, taču paši tajās nepiedalījās, tagad viņiem būs iespēja kārtīgi izspēlēties - turnīra atbalstītājs „Zelta Boulings” uzdāvināja labākajiem atbalstītājiem dāvanu kartes 15Ls un 10Ls vērtībā.
 
„Mums ir liels prieks par iegūto titulu,” – stāsta Alberta koledžas atbalstītāju komanda. „Ideja organizēt šādu turnīru ir tiešām ļoti laba, spēles laikā bija vienojoša svētku atmosfēra, jo galvenais jau ir piedalīties, nevis uzvarēt!”

„Šī boulinga turnīra galvenais mērķis bija ļaut dažādu koledžu studentiem iepazīt vienam otru un veidot kopības sajūtu, parādot, cik daudz Latvijā ir koledžu,” komentē LKA valdes priekšsēdētājs Jānis Rozenblats. Uz viņa jautājumu, vai šādam turnīram jākļūst par labu koledžu tradīciju, visi studenti ar skaļiem aplausiem atbildēja „JĀ!” 

Turnīra galvenais sponsors ir Latvijas Koledžu asociācija, turnīru atbalsta  Zelta Boulinga centrs un itāļu restorāni IL PATIO.


Latvijas Koledžu asociāciju 2004.gadā dibināja septiņas Latvijas koledžas, šobrīd tajā ir iesaistījušies 28 biedri – koledžas un augstskolas, kas īsteno 1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas. Asociācijas mērķis ir veicināt koledžu attīstību un pilnveidošanos, paaugstināt to darba efektivitāti, kā arī informēt sabiedrību par 1.līmeņa profesionālo augstāko izglītību un tās iespējam. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV