Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Viasat Sport Baltic piedāvā Rīgas Dinamo un Fk ventspils spēļu tiešraides arī kanālā tv6

Ilze Gabrāne, 15.10.2009. 09:52 | komentāri (1)

Nākamajā ceturtdienā, 22.oktobrī, TV6 skatītājiem būs unikāla iespēja vērot divas sporta kanāla VIASAT SPORT BALTIC (VSB) piedāvātās tiešraides no nozīmīgām Rīgas „Dinamo” un „FK Ventspils” spēlēm. No pulksten 19:20 tiešraidē būs VSB hokeja studija ar Armandu Puči un Pēteri Skudru no Arēnas Rīga, kur mūsu „Dinamo” hokejisti aizvadīs spēli ar „Novosibirskas Sibirj”. Uzreiz pēc tam pulksten 22:00 TV6 piedāvās „FK Ventspils” cīņu pret apakšgrupas līderiem Lisabonas „Sporting”.

Jau nākamajā ceturtdienā ikviens TV6 skatītājs varēs sekot līdzi VSB skatītāju jau iecienītajai hokeja studijai, kas ir šīs Kontinentālajā hokeja līgas sezonas (KHL) jaunums VSB skatītājiem. Sporta studijas vadīšana uzticēta pazīstamajam sporta ekspertam Armandam Pučem un bijušajam Latvijas izlases, NHL un Krievijas Superlīgas vārtsargam Pēterim Skudram. Vēl pirms hokejistu parādīšanās uz ledus viņi ļaus sajust hokeja garšu, analizējot latviešu sniegumu aizvadītajās spēlēs, spēles pārtraukumos apskatīs spraigākos momentus un noslēdzoties mačam sniegs precīzāko analīzi un vērtējumu.

Sekojiet Rīgas „Dinamo” un Novosibirskas „Sibirj” hokejistu spēlei 22.oktobrī no 19:20 TV6!

„Pirmo reizi, īstenojot šādu divu TV kanālu kopīgu eksperimentālu projektu, TV6 skatītājiem tiks dota iespēja ielūkoties VSB veidotajā orģinālsaturā. Abi sporta veidi šobrīd ir sporta notikumu centrā, un parāda fanu lielo interesi par svarīgiem mačiem. Pieļauju, ka jau tuvākajā nākotnē realizēsim vēl kādu VSB viesizrādi TV6 ar nozīmīgu sporta notikumu,” stāsta Toms Circenis, VSB programmu direktors.

Pēc hokeja - futbols

Spraigos notikumus uz ledus nomainīs cīņa futbola laukumā, kur sporta cienītāji tiešraidē no Skonto stadiona varēs vērot „FK Ventspils” trešo UEFA Eiropas līgas spēli pret Lisabonas „Sporting”. Pēc pirmajām divām spēļu dienām „FK Ventspils” ir 2.vietā savā apakšgrupā, divas reizes spēlējot neizšķirti pret Berlīnes „Hertha” un Nīderlandes „SC Heerenveen”. Tieši spēle pret „Sporting” parādīs patieso „FK Ventspils” spēku un varēsim novērtēt mūsējo cerības Eiropas līgas turpinājumā.

Sekojiet „FK Ventspils” un Lisabonas „Sporting” futbolistu  cīņai 22.oktobrī 22:00 TV6!

VSB – KHL TV partneris

VIASAT SPORT BALTIC ir 2009./2010. gada KHL sezonas televīzijas partneri, kas izmanto tiesības pārraidīt plašāko spēļu apjomu TV ekrānos Baltijas valstīs, tai skaitā - Latvijā. Šosezon VSB ēterā var just līdzi Rīgas „Dinamo” cīņai KHL, sekojot līdzi visām mājas un izbraukumu spēlēm (no kurām pieejams signāls). VSB piedāvā ekskluzīvas tiešraides no KHL regulārā čempionāta un izslēgšanas turnīra (play-off) spēlēm, neizpaliks arī Zvaigžņu spēle. VSB sezonas laikā kopskaitā piedāvās aptuveni 100 spēļu pārraides un katru nedēļu nodrošinot vismaz divas tiešraides.

Iegaumējiet – 22.oktobris būs lieliski pavadīts sporta vakars ar TV6 un VSB!


Informācija par VIASAT SPORT BALTIC

VIASAT SPORT BALTIC ir pirmais sporta kanāls Latvijā, kas skatītājiem Latvijā nodrošina svarīgākās nacionālo un starptautisko sporta notikumu pārraides. Kanāls šobrīd pieejams visiem VIASAT Latvija abonentiem. Citu operatoru klientiem, lai redzētu VIASAT SPORT BALTIC, jāvēršas pie sava pakalpojuma sniedzēja.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV