Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Vīriešu basketbola izlasi vadīs Latvijas treneris

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 15.10.2009. 20:57

Latvijas Nacionālās vīriešu basketbola valstsvienības līdzšinējais galvenais treneris Kēstutis Kemzūra (Kęstutis Kemzūra) līdz Latvijas Basketbola savienības (LBS) valdes noteiktajam datumam - ceturtdienai, 15. oktobrim, nepieņēma LBS valdes izteikto piedāvājumu turpināt darbu ar komandu.

Saskaņā ar valdē iepriekš nolemto, Nacionālās vīriešu basketbola valstsvienības galvenā trenera amats tiks piedāvāts Latvijas trenerim.

Nacionālās vīriešu basketbola valstvienības galvenā trenera amata kandidāti tiks noteikti 3. novembrī paredzētajā LBS valdes sēdē.
 
Pēc aizvadītā Eiropas čempionāta 24. septembra LBS valdes sēdē, izvērtējot izlases treneru un personāla iesniegtās atskaites, LBS valde nolēma piedāvāt iespēju trenerim Kēstutim Kemzūram turpināt darbu ar vīriešu izlasi, nosakot 15.oktobri kā termiņu līguma noslēgšanai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV