Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„Fingerbordisti” aizvada kopīgu treniņu Liepājas Olimpiskajā centrā

Mārtiņš Sīlis, 22.10.2009. 12:00

Trešdien, 21. oktobrī, Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē aizritēja pirmā fingerbordistu tikšanās, kuras laikā visiem bija iespēja ne tikai uzzināt kas tas tāds „fingerbords” ir, bet arī pašiem pamēģināt šo interesanto nodarbošanos.
„Fingerbordisti” aizvada kopīgu treniņu Liepājas Olimpiskajā centrā

Paredzēts, ka fingerbordistu tikšanās būs katru trešdienu Liepājas Olimpiskajā centrā pulksten 18:00. Šī bija pirmā reize, kad visiem interesentiem bija iespēja pamēģināt šo interesanto nodarbošanos bez maksas, taču ar nākošo reizi katram dalībniekiem būs jāveic simboliska samaksa – 50 santīmi.

Pasākuma galvenais organizators Gints Ruperts uzskata, ka: „Šādi pasākumi konkrētiem interešu lokiem ir ļoti vajadzīgi ne tikai izaugsmes ziņā, bet lai satiktu un iepazītu arī citus domubiedrus. Uzskatu, ka pirmā reize patiešām ir izdevusies, jo viss noritēja ļoti mierīgi un arī norises vieta ir ļoti atbilstoša šāda veida pasākumiem. Patīkami, ka pirmajā reizē kopā bija atnākuši aptuveni 30 jaunieši, turklāt gribētāju bija vēl vairāk, taču daļai nemaz nebija šie mazie dēlīši („tech deck fingerboards”). Visi, kas vēlēsies, nākošo trešdien varēs tos iegādāties pie manis nodarbību laikā. Jā – no nākošās reizes ikvienam dalībniekam būs jāsamaksā arī simboliska dalības maksa – 50 santīmi, taču uzskatu, ka šāda summa jauniem censoņiem būs pieņemama un materiālais labums nav galvenais, bet gan, lai jauniešiem būtu iespēja sanākt kopā un dalīties pieredzē.”

Tiek plānots ar laiku noorganizēt arī dažādas mini sacensības, kas vēl jo vairāk radītu interesi par šo sporta veidu, taču tas būs atkarīgs no atsaucības, jo vēlme pagaidām esot itin liela.

Atgādinām, ka nākošā reize gaidāma jau pēc nedēļas, 28. oktobrī, pulksten 18:00. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobe.

Foto: Mārtiņš Sīlis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV