Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Liepājas basketbolistiem gaidāmas cīņas divās frontēs

Mārtiņš Kozlovskis, 29.10.2009. 17:55

Šo sestdien, 31. oktobrī, Liepājas Olimpiskajā centrā savas spēles gan BBL Elites divīzijā, gan „Rietumu Līgā” aizvadīs „Liepājas Lauvas” abas komandas, kas uzņems, attiecīgi, BK „Valmiera” un SK „Kandava” spēlētājus.

Sestdien cīņu uzsāks „Liepājas Lauvas”, kas pulksten 16.00 uzņems „Valmieras” basketbolistus. Līdz šim divās aizvadītās šīs sezonas savstarpējās spēlēs komandas ir izcīnījušas pa vienai uzvarai, turklāt, izbraukumos. Vispirms, oktobra sākumā valmierieši pārspēja liepājniekus tepat Liepājas Olimpiskajā centrā – 72:79. Bet pagājušonedēļ Valmierā „Liepājas Lauvām” izdevās lielisks revanšs, kur tika izcīnīta uzvara ar rezultātu 72:70.

Sestdien cīņa sāksies no jauna un liepājnieki noteikti centīsies neatkārtot iepriekšējā reizē savā laukumā piedzīvoto, kad uzvara praktiski tika izlaista no rokām, taču jāatzīst, ka līdzīga situācija ir arī „Valmieras” komandai.

Šī būs Baltijas Basketbola līgas Elites divīzijas spēle. Līdz šim liepājnieki ir tikuši pie vienas uzvaras un piedzīvojuši trīs zaudējumus, taču valmieriešiem uzvaras priekus BBL ietvaros vēl nav nācies sajust (trīs zaudējumi trijās aizvadītajās spēlēs).

Savukārt, pulksten 18.00 turpat Liepājas Olimpiskajā centrā savu otro spēli jaunizveidotajā „Rietumu Līgā” aizvadīs „Liepājas Lauvas” fārmklubs.

Atgādinām, ka iepriekšējā spēlē liepājnieki izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru pār komandu „Brīvsolis” ar rezultātu 133:52, taču šoreiz liepājniekiem gaidāms daudz nopietnāks pretinieks – SK „Kandava”, kas iepriekšējā sezonā, gluži tāpat kā liepājnieki, spēlēja Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijā. Turklāt, turnīra tabulā atradās augstāk par liepājniekiem, attiecīgi, 10. un 12. vieta 13 komandu konkurencē.

Abas komandas šajā līgā ir izcīnījušas pa uzvarai, kas sola intriģējošu savstarpējo cīņu.

16:00   „Liepājas Lauvas” – BK „Valmiera”     BBL Elites divīzija
18:00   „Liepājas Lauvas 2” – SK „Kandava”  Rietumu Līga

Foto: Mārtiņš Sīlis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV