Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

FK „Kurši” centīsies lauzt ieilgušo zaudējuma sēriju

Mārtiņš Kozlovskis, 30.10.2009. 14:59

Svētdien, 1. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā kārtējo Latvijas florbola virslīgas spēli aizvadīs Liepājas florbola klubs „Kurši”, kas uzņems „Lielvārdes” florbolistus, kuri turnīra tabulā atrodas pēdējā 13. vietā. Spēles sākums pulksten 17:00.
FK „Kurši” centīsies lauzt ieilgušo zaudējuma sēriju

Liepājas florbolistiem pēdējās spēles nav bijušas veiksmīgas, jo piedzīvoti seši zaudējumi pēc kārtas. Pēdējās divas spēles tika aizvadītas pret abām līdervienībām un daudz netrūka, lai liepājnieki sarūpētu sensāciju, jo uzvaras tik viegli atdotas netika un tikai ar milzu pūlēm pretiniekiem tās izdevās izcīnīt.

Savukārt, svētdien „Kuršiem” pretim stāsies „Lielvārdes” florbolisti, kuri šobrīd turnīra tabulā atrodas pēdējā vietā ar vienu izcīnītu uzvaru pār 6. vietas īpašniekiem „Telms/Energokomplekss”.

Arī liepājniekiem situācija nav no tām spožākajām, taču viss vēl ir priekšā. Spēles sākums pulksten 17:00. Ieeja: bezmaksas!

Atgādinām, ka vēl bez svētdienas spēles, dienu iepriekš „Kuršiem” gaidāms smags pārbaudījums izbraukumā, kad jātiekas ar spēcīgo „RTU/Inspecta” komandu.

FK „Kurši” komandas sastāvs:

Gints Siliņš, Raitis Bušs, Aivis Talbergs, Ģirts Ansons, Aigars Krickis, Elans Zīverts, Mārtiņš Gross, Kaspars Klamers, Jurģis Liepiņš –Liepnieks, Edžus Bunka, Kārlis Laucis, Normunds Tupesis, Guntis Kleins, Mairis Gertsons, Uģis Savickis, Imants Vīnkalns, Mārtiņš Saulītis, Miķelis Krūms un Edgars Sprūds

Galvenais treneris: Mārtiņš Krūms.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV