Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

BK „Liepājas Lauvas” pret BK „Zemgale”

Mārtiņš Kozlovskis, 03.11.2009. 15:19

Trešdien, 4. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā kārtējo Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas spēli aizvadīs „Liepājas Lauvas” basketbolisti, kas uzņems basketbolistus no Jelgavas - BK „Zemgale”, kuri iepriekšējā sezonā bija neparocīgi pretinieki ikvienam. Spēles sākums pulksten 19:30.
BK „Liepājas Lauvas” pret BK „Zemgale”

Abas komandas šajā sezonā līdz šim vēl nav tikušās, taču pieredze rāda, ka šis liepājniekiem ir visai neparocīgs pretinieks, ko pierāda iepriekšējās sezonas LBL spēļu statistika. Liepājnieki LBL turnīra ietvaros tikai vienu reizi četrās savstarpējās spēlēs tika pie uzvaras, kas vēl jo vairāk liek būt piesardzīgiem arī šajā sezonā.

Komandas komplektācijā īpašas izmaiņas Jelgavas klubam nav notikušas un lielākā daļa spēlētāju ir paturēti. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu klubā vairs nespēlē Lauris Mizis, Kaspars Raiskums un Edgars Rēķis, taču klāt nākuši tādi spēlētāji kā Māris Gulbis, Salvis Mētra un Ģirts Celms.

Sezonu jelgavnieki ir iesākuši ne pārāk veiksmīgi. LBL ietvaros ir izcīnīta viena uzvara un piedzīvoti divi zaudējumi, taču BBL Izaicinājuma kausā situācija ir vēl sliktāka – trijās spēlēs piedzīvoti trīs zaudējumi.

Atgādinām, ka spēles sākums pulksten 19:30. Ieejas maksa: 2 Ls. Pensionāriem un Liepājas Sporta spēļu skolas audzēkņiem, uzrādot „ieejas karti” – 0,5 Ls.

BK „Liepājas Lauvas”
Uģis Viļums, Oļegs Kožeņecs, Jevgēņijs Kosuškins, Mārtiņš Kravčenko, Sandis Silavs, Juris Patmalnieks, Edmunds Tukišs, Klāvs Ansons, Laimonas Kiselius, Vairis Pusaudzis, Artis Ate, Kalvis Sprūde un Mareks Mejeris

Galvenais treneris: Armands Misus
Treneris: Igors Kuzņecovs, Artūrs Košeļevs

BK „Zemgale”
Māris Gulbis, Salvis Mētra, Kalvis Krūmiņš, Gatis Meikšāns, Jēkabs Rozītis, Edgars Tramdaks, Armands Seņkāns, Gatis Justovičs, Ģirts Celms, Matīss Rozītis, Edgars Krūmiņš, Andris Justovičs, Jānis Bambis un Ilmārs Bergmanis

Galvenais treneris: Varis Krūmiņš
Treneris: Kaspars Vilcāns.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV