Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Brīvdienās gaidāmas basketbola un grieķu-romiešu cīņas

Mārtiņš Kozlovskis, 06.11.2009. 09:44

Šo sestdien un svētdien, Liepājas Olimpiskajā centrā gaidāmas interesantas cīņas ne tikai basketbola laukumos jauniešiem, bet arī Liepājas Atklātais čempionāts grieķu-romiešu cīņās pieaugušajiem, turklāt ieeja uz šiem pasākumiem ir bezmaksas.
Brīvdienās gaidāmas basketbola un grieķu-romiešu cīņas

Sestdien, 7. novembrī, pulksten 11:00 basketbola laukumos norisināsies Jaunatnes līgas spēles basketbolā gan zēnu, gan meiteņu konkurencē. Šoreiz Liepājas Sporta spēļu skolas jauniešiem pretim stāsies Ventspils basketbolisti un kopumā tiks aizvadītas 10 spēles (piecas zēni un piecas meitenes). Kā jau ierasts, spēles uzsāks paši mazākie basketbolisti un pēdējo spēli aizvadīs vecākie jaunatnes līgas dalībnieki – 1991./92. gada dzimušie. Plānots, ka sacensības varētu beigties ap pulksten 18:00.

Norises vieta: Sporta zāles Nr. 1.,3.

Ieeja: bezmaksas.


Savukārt Olimpiskā centra 2. stāvā, cīņu zālēs, norisināsies Liepājas Atklātais čempionāts grieķu-romiešu cīņās pieaugušajiem. Sacensību sākums pulksten 11:00 un plānots, ka tās varētu noslēgties ap pulksten 19:00.

Sakarā a finansiālo krīzi, kopumā sacensību dalībnieku skaits ir krietni mazāks nekā iepriekšējos gados, taču kopējais līmenis būs augsts, par ko pierāda dalībnieki ne tikai no Latvijas, bet arī Igaunijas, Lietuvas un Krievijas. Laureātu apbalvošana paredzēta uzreiz pēc sacensībām - tās pašas dienas vakarā.

Norises vieta: LOC cīņu zāle (201.zāle)

Ieeja uz sacensībām: bez maksas.


Svētdien, 8. novembrī, kārtējās cīņas Jaunatnes basketbola līgā aizvadīs Liepājas Sporta spēļu skolas zēni, kuriem šoreiz pretim stāsies vienaudži no Dobeles. Atgādinām, ka šīs būs Jaunatnes līgas 2. divīzijas spēles, kuras sāksies pulksten 11:00 un beigsies ap pulksten 16:00.

Norises vieta: Sporta zāle Nr. 1

Ieeja: bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV