Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Haralds Silovs pārvar trīs sacensību kārtas un iekļūst 1000 m 1/16 finālā

Kristīne Fogele, 07.11.2009. 16:06

Monreālā notiekošajā ISU Pasaules kausa III posmā, kas ir arī Vankuveres Olimpisko spēļu viens no atlases posmiem. Sacensību otrajā dienā notika kvalifikācijas sacensības 1000 m distancē un komandu stafetēs
Haralds Silovs pārvar trīs sacensību kārtas un iekļūst 1000 m 1/16 finālā

Vīru sacensībās jau sacensību pirmo kārtu nespēja pārvarēt ne juniors Jēkabs Saulītis, ne ASV dzīvojošais tautietis Ansis Robs. Abi finišēja pēdējie savos skrējienos un ieņēma Ansis 64.vietu un Jēkabs 69.vietu. Līdzīgi gāja arī mūsu Evitai Krievānei, kura nespēja iekļūt skrējienā  starp pirmajām trijām atlētam. Krievāne ieņēma 51.vietu.

Mūsu komandas līderis Haralds Silovs pārvarēja visas trīs sacensību kvalifikācijas kārtas, ieņemot pirmās vietas tajās un kvalificējās 1/16 finālam, kas notiks svētdien ap pulksten 21 pēc Latvijas laika .

Šodien Haraldam atbildīgs starts - pusfināls1500 m distancē. Katrā skrējienā uz starta stāsies pieci atlēti. Pirmo divu vietu ieguvēji startēs finālā A par 1-6. vietai, otrie divi cīnīsies finālā B par 7.-12. vietu. Haralda pretinieki pusfinālā būs itālis Nikolas Beans, amerikānis Jayner Travis, korejietis Lee Yung Su un ķīnietis Bui Bao .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV