Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Sākusies pieteikšanās LJBL Čempionātam 1 pret 1

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 11.11.2009. 13:16

Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga (Swedbank LJBL) aicina vispārizglītojošo skolu 8. un 9. klašu audzēkņus līdz 20. novembrim pieteikties Latvijas skolu čempionātam basketbolā viens pret viens.

Swedbank LJBL no 2009. gada 21. novembra organizē čempionātu skolu jauniešiem basketbolā 1 pret 1. Čempionātā aicināti piedalīties 8. un 9. klašu skolēni.

Pasākums organizēts ar mērķi sekmēt basketbolu jaunatnes vidū, pilnveidojot sporta stundu un ārpusstundu sporta darba organizāciju.

Skolām, kuras pieteiks dalību čempionātā ar vismaz 10 spēlētājiem Swedbank LJBL dāvās basketbola bumbas mācību un treniņprocesa nodrošināšanai.

Swedbank LJBL direktore Anitra Eiklone: “Basketbols ir viens no tiem komandu sporta veidiem, kurā veidojas katra personība individuāli, tādēļ, organizējot čempionātu 1 pret 1, vēlamies uzsvērt jauniešiem, ka tikai individuāli meistarīgi spēlētāji veido labu komandu. Vēlamies, lai nākotnē šis čempionāts ieņemtu stabilu vietu jaunatnes sporta sacensību sistēmā”.

2009./2010. gada sezonā Swedbank LJBL līdzās 1 pret 1 organizēs arī dažādas citas aktivitātes basketbola popularizēšanas, jaunatnes izglītošanas un sociālās atbildības veicināšanas  nolūkos kā, piemēram, soda metienu dienas skolās, akcijas Latvijas bērnudārzos, izglītojošo programmu “Par Tīru Spēli” u.c.

Sīkāka informācija par čempionātu pieejama Latvijas Basketbola savienības mājaslapā www.basket.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV