Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Tukumā notiks ekstrēmo sporta veidu festivāls „Indoor Open Session”

Kristiāna Kalniņa, 11.11.2009. 14:34

20. un 21. novembrī divu dienu garumā Baltijas lielākajā iekštelpu skeitparkā Tukumā (Kurzemes ielā 29) norisināsies ekstrēmo sporta veidu festivāls „Indoor Open Session”.
Tukumā notiks ekstrēmo sporta veidu festivāls „Indoor Open Session”

Abās pasākuma dienās jau no pl. 12 00 skeitparkā notiks ekstrēmo sporta veidu paraugdemonstrējumi un testa braucieni, kur ikviens varēs izmēģināt skeitborda dēli, inline slidas vai kādu netradicionālāku riteni. Darbosies video zona.

Interesenti varēs iepazīties ar jaunumiem ekstrēmo sporta veidu nozarē, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos „Boards.lv”, „Rideit.lv”, „Taktika.lv”, „Ridestreets” un „PARBMX” stendos. Turpat varēs iegādāties visdažādāko skeitborda, inline, snovborda, BMX un MTB frīstaila inventāru par superdraudzīgām cenām. Festivāla abas dienas ikviens, kam mājās ir aizķēries kāds nevajadzīgs inventārs, ir aicināts to droši nest uz pasākumu un piedalīties lietoto mantu tirdziņā. Piektdienas vakars noslēgsies ar „Warm-up party” kopā ar DJ Eeevo Pawl.

Sestdien no pl. 17 00 skeitbordisti varēs piedalīties „Boards.lv Rentgena Jam”. „„Rentgena Jam” tāpēc, ka vienu no „Boards.lv” modeļiem sauc „X-Ray Leg”, turklāt mēs ar rentgenaci skenēsim jaunos talantus”, stāsta „Boards.lv” pārstāve Ilze Pētersone. Inline braucējiem „Taktika.lv” komanda būs noorganizējusi „Inline Jam”, bet BMX frīstaila braucēji varēs piedalīties „PARBMX Jam”. Tie, kas par savu lietu sauc MTB frīstailu, aicināti piedalīties „Ridestreets Jam”. Par neaizmirstamu pasākuma afterparty turpat skeitparkā pēc apbalvošanas gādās Ksenia Kamikaza, DJ AI-VA un DJ duo Crystral Sound System.
„Indoor Open Session” ir lielākais un arī noslēdzošais pasākums EK programmas „Jaunatne Darbībā” atbalstītajā un biedrības „Rideit” realizētajā jauniešu iniciatīvas projektā „Extreme Sports: Opportunity for Everyone”1. Projekta praktiskais mērķis ir informēt par iespējām iesaistīties ekstrēmajā sportā un atrast jaunus brīvā laika pavadīšanas veidus, kas ir pozitīvi, veselīgi un aktīvi.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV