Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Gaidāmas fingerborda sacensības

Mārtiņš Kozlovskis, 19.11.2009. 09:45 | komentāri (1)

Nākošo sestdien, 28. novembrī, pulksten 11:00 Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies pirmās fingerborda sacensības šajā gadā, kas būs lieliska iespēja visiem dalībniekiem parādīt savu labāko sniegumu un tikt pie vērtīgām balvām.
Gaidāmas fingerborda sacensības

Jau kopš oktobra vidus Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē ik nedēļu trešdienu vakaros notiek fingerborda treniņi, bet tagad organizatori ir pacentušies un sarīkojuši nopietnus mačus, kurus vērtēs profesionāli šā veida tiesneši, tādējādi, noskaidrojot labākos fingerbordistus.

Kopumā sacensības norisināsies trijās vecuma grupās: 1) līdz 10 gadiem; 2) no 10 līdz 13 gadiem; 3) no 14 gadiem un vecāki. Katrā vecuma grupā tiks apbalvoti trīs labākie un meistarīgākie dalībnieki, kuriem balvas būs sarūpējuši sporta preču veikali - „100%” un „Sportland”, kā arī kafejnīca Lotte. Turklāt, ir plānots, ka tiks pasniegta arī pārsteiguma balva sacensību jaunākajam dalībniekam. Sacensību dalības maksa būs 1 Ls.

Visiem sacensību dalībniekiem būs vienādi noteikumi, līdz ar to, viss būs atkarīgs tikai no paša meistarības. Reģistrēšanās ir iespējama jau savlaicīgi pa e-pastu info@sk8slalom.lv, vai arī sacensību dienā līdz plkst. 11:00. Pieteicoties nepieciešams minēt savu vārdu, uzvārdu, vecumu un skolu, lai sacensību laikā nerastos kavēšanās.

Atgādinām, ka līdzīgas sacensības ir norisinājušās arī iepriekšējos gados un toreiz dalībnieku skaits bija ap 35 cilvēkiem. Domājams, ka arī šoreiz atsaucība būs gana liela un sacensības būs aizraujošas.

Sacensības norisināsies Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē un paredzēts, ka tās varētu noslēgties ap pulksten 15:00.

Foto: Mārtiņš Sīlis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV