Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„Ghetto Basket” ziemas debijā vairāk nekā 120 komandu

Renārs Buivids, 20.11.2009. 12:05

Biedrības „Streetbasket” un Raimonda Elbakjana pirmo reizi ziemā organizētajā „Ghetto Basket Winter Edition” 20.novembrī  Rīgā, „Skonto” hallē startēs vairāk nekā 120 komandu, taču atbilstoši vasarā izveidotajām tradīcijām pie spēlēšanas vēl varēs tikt arī pēdējā brīdī, piesakoties no plkst. 15 līdz plkst. 17 sacensību norises vietā.
„Ghetto Basket” ziemas debijā vairāk nekā 120 komandu

„Ghetto Basket Winter Edition” zem viena – „Skonto” halles jumta – 20.novembrī no vakara līdz pat pusnaktij pulcēs ielu basketbolistus, bokserus, pludmales volejbolistus, dejotājus un mūziķus.

Biedrība „Streetbasket” sadarbībā ar jauniešu organizāciju „Avantis” šovasar Rīgā, „Grīziņkalna skeitparkā” rīkoja ielu basketbola turnīru „Ghetto Basket”, kas ieguva milzīgu popularitāti, regulāri pulcējot vairāk nekā simts komandu. „Ghetto Basket Winter Edition” ir organizatoru atbilde uz strītbasketbolistu jautājumu – „Ko darīt ziemā?”.

„Ghetto Basket Winter Edition” tiks spēlēts ne tikai ielu basketbols 3:3, bet arī notiks šovasar lielu popularitāti guvušie individuālie cīniņi 1:1. Tieši 20.novembrī, „Skonto” hallē notiks jaunas basketbola spēles „Crazy Basket” prezentācija, divām četru spēlētāju komandām sacenšoties uz diviem groziem.

„Skonto” hallē centrālajā laukumā dosies arī jaundibinātās Jaunās Sieviešu basketbola līgas labākās basketbolistes, tiekoties īpašā „Zvaigžņu spēlē”. Pasākuma laikā notiks arī pludmales volejbola laukuma atklāšanas pasākums, piedaloties labākajiem pašmāju meistariem.

Šovasar „Ghetto Basket” spēlētājus un skatītājus priecēja gan deju grupu, gan reperu priekšnesumi, Jelgavā un Rīgā pat tika sarīkoti autosporta drifta priekšnesumi, bet „Ghetto Basket Winter Edition” programmā būs arī bokss un K-1, kas tiks rīkots sadarbībā ar „Dūru Brāļu ordeni”. „Skonto” hallē uzstādītajā ringā notiks amatieru cīņas boksā un K-1 boksā, kulmināciju sasniedzot aci pret aci tiekoties divām Latvijas repa zvaigznēm – „Gacho” un „Ozolu”.

Boksa tēmu papildinās režisora Dzintara Dreiberga dokumentālās filmas „Padoties aizliegts” kopīga noskatīšanās. Filmas galveno varoņu lomā slavenā Ritenieku ģimene no Ragaciema.

 „Ghetto Basket” pasākumi nav iedomājami bez mūzikas un dejām. Paralēli cīņām ielu basketbola laukumā notiks arī dejotāju konkurss „Wanted!”, meklējot labākos meistarus un jaunos talantus dažādās disciplīnās – hiphops, breiks, šovs.

Par muzikālo atmosfēru rūpēsies pazīstamie DJ „Gustavito”, DJ „Kress”, DJ „Roberto”, DJ „Krii”, DJ „Aspirīns”, DJ „Get Dizzy”.

Pieteikšanās „Ghetto Basket Winter Edition” ielu basketbola 3:3 turnīram notika „www.streetbasket.lv”. Spēles notiks četrās grupās, gan vīriešus, gan sievietes dalot divās vecuma grupās – 1994.gadā dzimušie un jaunāki; 1993.gadā dzimušie un vecāki. Dalības maksa – Ls 2 no katra spēlētāja. Pieteikšanās ilga līdz pat 19.novembra vakaram. Pirms turnīra tiks noformēta arī licence, kas būs derīga arī uz visu 2010.gadu. Licences maksa Ls 1.

Uz “Ghetto Basket Winter Eddition” 20.novembrī visi interesenti tiek gaidīti plkst.17 (ieeja hallē būs atvērta no plkst. 14.30), savukārt komandu reģistrācija – sākot no plkst.15. Ieejas maksa skatītājiem Ls 2, ar flaijeri – Ls 1.

„Ghetto Basket Winter Edition” atbalstītāji: Basketbola klubs “VEF Rīga”, „LSF Holdings”, „Nike” & „Sportland”, “Skonto halle”, “CRAMO”, “Latvijas Universitāte”, “Discomania”, veselības un atpūtas klubs “Atlantis”, viesnīca “Islande Hotel”, “Dr.Feldmaņa Med SPA”,  “Mārtiņa Beķereja”, veselības centrs “Sporta laboratorija”, dabīgais enerģijas dzēriens “Pussy”, „Dabīgais Stelpes minerālūdens”, “AND 1”, skaistumkopšanas un parfimērijas uzņēmums “Kolonna”, tipogrāfija „DBA Tehnoloģijas”, tirdzniecības nams „Kurši”.

„Ghetto Basket Winter Edition” informatīe atbalstītāji: „Draugiem.lv”, oficiālais pasākuma radio „European Hits radio”, uzziņu portāls „1188”, „Sportacentrs.com”, „Latvijas Mūzikas kanāls”, kinoteātris „Parex Plaza”, žurnāls „Sports”, „easyget.lv”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV