Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Fingerborda mači jau pavisam tuvu

Mārtiņš Kozlovskis, 25.11.2009. 11:40

Šo sestdien, 28. novembrī, pulksten 11:00 Liepājas Olimpiskajā centra 1. stāva vestibilā norisināsies pirmie fingerborda mači jauniešiem šajā gadā, kas būs lieliska iespēja visiem dalībniekiem parādīt savu labāko sniegumu un tikt pie vērtīgām balvām.
Fingerborda mači jau pavisam tuvu

Kopš oktobra vidus Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē ik nedēļu trešdienu vakaros notiek fingerborda nodarbības, taču sestdien jaunos censoņus gaida pirmās nopietnās sacensības. Lai popularizētu šo interesanto nodarbošanos, mači tiks aizvadīti Liepājas Olimpiskā centra 1. stāva vestibilā. Fingerborda mačus būs iespējams skatīties bez maksas.

Atgādinām, ka sacensības norisināsies trijās vecuma grupās: 1) līdz 10 gadiem; 2) no 10 līdz 13 gadiem; 3) no 14 gadiem un vecāki. Katrā vecuma grupā tiks apbalvoti trīs labākie un meistarīgākie dalībnieki, kurus vērtēs profesionāli šā veida tiesneši. Sacensību dalības maksa būs 1 Ls.

Savukārt lieliskas balvas būs sarūpējuši sporta preču veikali - „100% sports” un „Sportland”, kā arī mobilo telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs „Amigo”. Turklāt, ir plānots, pasniegt pārsteiguma balvu arī sacensību jaunākajam dalībniekam.

Joprojām turpinās reģistrēšanās pa e-pastu info@sk8slalom.lv, kā arī to būs iespējams izdarīt sacensību dienā līdz plkst. 11:00. Pieteicoties nepieciešams minēt savu vārdu, uzvārdu, vecumu un skolu, lai sacensību laikā nerastos kavēšanās.

Atgādinām, ka šodien Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē pulksten 18:00 visiem interesentiem būs pēdējā iespēja atsvaidzināt savas iemaņas pirms gaidāmajām sacensībām. Turklāt, nodarbību laikā visi, kuri vēl nav paspējuši pieteikties, varēs to izdarīt uz vietas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV