Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Aicina jauniešu nodarboties ar vieglatlētiku

Mārtiņš Kozlovskis, 25.11.2009. 12:50

Kopš oktobra mēneša Liepājas Olimpiskajā centrā savas nodarbības ziemas mēnešos aizvada arī Liepājas Sporta spēļu skolas jaunie vieglatlēti. Līdz ar to, visi jaunieši, kas vēlas sevi fiziski pilnveidot un kļūt sportiskāki, ir laipni aicināti pieteikties nodarbībām.

Šobrīd vieglatlētikas nodarbības notiek gan Liepājas Olimpiskajā centrā, gan vieglatlētikas manēžā, kas atrodas Laumas rajonā. Savukārt, vasaras mēnešos nodarbības tiek aizvadītas Daugavas stadionā.

Nodarbības norit profesionālu treneru vadībā un tajās tiek aicināti pieteikties gan meitenes, gan zēni no 7 gadu vecuma. Kopumā nodarbības notiek gandrīz visās vieglatlētikas disciplīnās un tikai laika gaitā jaunieši saprot, kas viņus vairāk interesē un kas labāk padodas – vai nu tā ir skriešanas, mešanas vai lēkšanas disciplīna.

Plašāku informāciju par nodarbību laikiem un iespējām pieteikties Jūs saņemsiet pie Liepājas Sporta spēļu skolas treneriem:

Daiga Stumbre            tel.nr. 26072711 (www.stumbre34@inbox.lv)
Marina Alonceva          tel.nr. 29684070 (www.msurnina@list.ru)
Vjačeslavs Goļinskis   tel.nr. 26758555 (www.ziemslavik@mail.ru)
Diāna Lauva                tel.nr. 29228160.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV