Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Fils Teilors sācis gatavoties pasaules čempionātam šautriņu mešanā

Žanis Buklovskis, 25.11.2009. 17:36

Četrpadsmitkārtējais pasaules čempions Fils Teilors (Phil Taylor) ir uzsācis gatavošanos Ladbrokes.com Pasaules čempionātam šautriņu mešanā un uzstāj, ka būs labāks spēlētājs kā līdz šim, kāpjot uz Alexandra Palace skatuves šī gada 18. decembrī.
Fils Teilors sācis gatavoties pasaules čempionātam šautriņu mešanā

Teilors aizvadīs savu pirmo spēli Pasaules čempionātā jau atklāšanas dienā, šī gada 18. decembrī, kad uzsāks ceļu uz sava titula aizstāvēšanu.

Šogad viņš ir vinnējis pilnīgi visus augstākā reitinga turnīrus un centīsies uzstādīt jaunu rekordu, izcīnot savu piecpadsmito pasaules čempiona titulu pirmajā viena miljona balvu fonda šautriņu turnīrā.

Pirms Pasaules čempionāta Teilors vēl piedalīsies Vācijas šautru čempionātā, bet pēc trešās pēc kārtas uzvaras Grand Slam of Darts turnīrā visa viņa uzmanība ir pievērsta Pasaules čempionātam.

"Es izbaudīju uzvaru Grand Slam turnīrā un tagad gatavojos Pasaules čempionātam" izteicās Teilors "Sākumā es došos uz pēdējo reitinga turnīru Vācijā pirms doties uz Alexandra Palace un es ļoti vēlos atgūt šo titulu pēc zaudējuma Ko (Co Stompe) pagājušā gada finālā. Es ceru, ka man izdosies pret viņu uzspēlēt, jo šoreiz es viņu pārspēšu."

Teilors šogad ir vinnējis gandrīz 750 000 sterliņu mārciņas uzvarot 21 sacensībās.

"Ja runājam par tituliem, tad šis bez šaubām ir mans labākais gads. Vienīgi esmu šogad zaudējis Premjerlīgā" piebilda Teilors.

"Premjerlīga notiek ilgu laiku un tu dabuj daudz ceļot pa valsti un ieguldīt lielu darbu un tad tu zaudē to pašās beigās, pusfinālā piekāpjoties Mervinam Kingam (Mervyn King), tas ir ļoti sāpīgi. Tas liek apstāties un nedaudz padomāt.”

Pēc šautru nomaiņas 2008. gadā Teilors ir veicis neskaitāmus uzlabojumus spārniņiem, lai uzlabotu šautru aerodinamiku un uzskata, ka tas ir uzlabojis viņa sniegumu.

"Daži metieni Grand Slam turnīrā man padevās lieliski, bet es domāju, ka es ar katru nedēļu uzlaboju vēl vairāk savu sniegumu ar jaunā dizaina spārniņiem," viņš piebilda "Es turpinu trennēties un strādāt pie tā. Es zinu, ko esmu darījis nepareizi un kapēc man nav izdevies iemest lielus punktus, kā es to parasti daru un es tagad pie tā strādāju".

Avots: www.pdc.tv

Foto: www.pdc.tv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV