Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Štrombergs pārliecinošs līderis balsojumā par gada populārāko sportistu

Linda Anaite, 01.12.2009. 15:51

BMX riteņbraucējs, olimpiskais čempions Māris Štrombergs ir pārliecinošs līderis lasītāju balsojumā par 2009.gada Latvijas populārāko sportistu.

Portāla DELFI un "Latvijas Gada balva sportā" organizētājiem rīkotajā balsojumā par gada populārāko sportistu vai sportisti līdz pirmdienas,30.novembra, pulksten 13 bija nobalsojuši gandrīz 8000 līdzjutēju. Štrombergs balsojumā ir pārliecinošs līderis ar 1553 balsīm, viņam seko Rīgas "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš (1205 balsis) un vēl viens šī hokeja kluba spēlētājs, vārtsargs Edgars Masaļskis (1156 balsis).
 
Vēl labāko sešiniekā iekļuvuši Anete Jeķabsone-Žogota (723 balsis), Aleksandrs Samoilovs (723 balsis) un Jānis Miņins (384 balsis).

"Latvijas Gada balvas sportā 2009" balsojums par 2009.gada populārāko sportistu/sportisti risināsies no 23.novembra līdz 21.decembrim portālā http://www.delfi.lv/ un www.olimpiade.lv

Balsojumā anketā iekļauti 35 Latvijā pazīstami sportisti un sportistes, no kuriem lasītājam jānobalso par vienu. Lai iegūtu objektīvākus rezultātus, katru dienu internetā no vienas IP adreses varēs nobalsot vienu reizi.

Līdzjutēju balsojuma rezultāti tiks paziņoti 22.decembrī. Par trīs populārākajiem sportistiem/sportistēm, kuri būs ieguvuši visvairāk balsis, balsošana turpināsies "Latvijas Gada balva sportā 2009" apbalvošanas ceremonijā 23.decembrī. 2009.gada Latvijas populārākais sportists/sportiste tiks noteikts līdzjutēju telefonbalsojumā apbalvošanas ceremonijas tiešraides laikā.

“Latvijas Gada balva sportā 2009” pasniegšanas ceremoniju rīko LOK, piesaistot Starptautiskās Olimpiskās komitejas programmas „Olimpiskā Solidaritāte” finansējumu, kā arī LOK ģenerālsponsora SIA „Latvijas Mobilais Telefons” un LOK sponsoru a/s „Swedbank”, a/s ‘Latvijas Gāze”, a/s „Ventspils nafta” un a/s „Latvijas Valsts meži” finansējumu. Ceremoniju finansiāli atbalsta arī „Sportland” un „Latvenergo”.

Pasākumu organizē sabiedrisko attiecību aģentūra „Prospero“. Ceremonijas režiju un māksliniecisko daļu veido Viktors Runtulis. Pasākuma rīkošanas iniciatīva pieder Igo Japiņam, kas ar LOK un sponsoru atbalstu pirmo reizi ceremoniju organizēja 2005. gadā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV