Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Nedēļas nogalē Swedbank LJBL pirmā interneta video tiešraide

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 02.12.2009. 12:01

Svētdien, 6. decembrī, plkst. 16:15 interneta portālā Sportacentrs.com, pirmo reizi Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (Swedbank LJBL) vēsturē, tiešraidē tiks translēta BJSC DSN un VEF BS savstarpējā spēle.

Sportacentrs.com ikvienam būs iespēja video tiešraidē vērot DSN un VEF “A” vecuma grupas (17-18 gadīgi jaunieši) komandu spēli, kuras šosezon savā starpā tiksies pirmo reizi. Līdz šim čempionāta ietvaros veiksmīgāk ir gājis VEF komandai, tomēr kopumā abas komandas ir starp tām, kuras pretendē uz iekļūšanu Swedbank LJBL finālos.

VEF komandai ir spilgti izteikts līderis - pieaugušo basketbolā gaisu jau apostījušais Ernijs Ansons, kurš vidēji septiņās aizvadītajās spēlēs ir atzīmējies ar 31 punkta guvumu.

DSN komandā līdz šim rezultatīvākais spēlētājs ir kādreizējās Latvijas Nacionālās sieviešu basketbola valstsvienības spēlētājas Anetes Brices dēls Artūrs Bricis, kurš vidēji spēlē guvis 16.4 punkti.

Swedbank LJBL direktore Anitra Eiklone: “Swedbank LJBL šogad turpina agrāk uzsākto kursu – kļūt par jauniešu līgu arī ārpus basketbola laukuma. Jau pirms gadiem kopā ar jaunajiem basketbolistiem apspriedām kādai būtu jaizskatās jaunatnes basketbola līgai un kā tai vajadzētu attīstīties. Pirmais šāds gadījums bija jaunā Swedbank LJBL logo ieviešana, tāpat esam ieviesuši online teksta translācijas no jaunatnes līgas fināliem, balsošanas par Swedbank LJBL spēlētājiem Zvaigžņu spēlē un citas aktivitātes. Šobrīd esmu priecīga, ka kopā ar mūsu partneri Sportacentrs.com esam vienojušies par pirmo Swedbank LJBL spēles translāciju internetā. Šī noteikti nebūs pirmā un pēdējā aktivitāte šajā lauciņā un ticiet man, labākais vēl tikai sekos”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV