Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Žūrija nosauks balvas par mūža ieguldījumu laureātu un „Latvijas Gada balvas sportā 2009” nominantus

Linda Anaite, 02.12.2009. 14:50

Šo piektdien, 4. decembrī norisināsies „Latvijas Gada balvas sportā 2009” žūrijas komisijas sēde, kuras laikā tiks izvēlēti nomināciju pretendenti un pieņemts gala lēmums par mūža  ieguldījuma balvas piešķiršanu.
Žūrija nosauks balvas par mūža ieguldījumu laureātu un „Latvijas Gada balvas sportā 2009” nominantus

Žūrija 16 cilvēku sastāvā jau izvirzījusi priekšlikumus, bet gala lēmums par balvas ieguvēju tiks pieņemts piektdien, žūrijas komisijas sēdes laikā. Līdz ar balvu par mūža ieguldījumu, žūrijas locekļi balsos par Gada balvas sportā ieguvējiem astoņās nominācijās:

1.    Labākais Latvijas sportists.
2.    Labākā Latvijas sportiste.
3.    Labākā/ais tehnisko sporta veidu sportists/te.
4.    Labākais Latvijas treneris.
5.    Labākā Latvijas komanda.
6.    Gada uzlecošā zvaigzne.
7.    Gada sporta notikums Latvijā.
8.    Par cīņas gribu.

Uzvarētāju vārdi tiks turēti slepenībā aizslēgtā urnā līdz ceremonijai 23.decembrī.
       
Latvijas Gada balvas sportā pasniegšana kļuvusi par gaidītu tradīciju un nozīmīgu sporta notikumu. “Latvijas Gada balva sportā 2009” pasniegšanas ceremoniju rīko LOK, piesaistot Starptautiskās Olimpiskās komitejas programmas „Olimpiskā Solidaritāte” finansējumu, kā arī LOK ģenerālsponsora SIA „Latvijas Mobilais Telefons” un LOK sponsoru a/s „Swedbank”, a/s ‘Latvijas Gāze”, a/s „Ventspils nafta” un a/s „Latvijas Valsts meži” finansējumu. Ceremoniju finansiāli atbalsta arī „Sportland” un „Latvenergo”.

Pasākumu organizē sabiedrisko attiecību aģentūra „Prospero“. Ceremonijas režiju un māksliniecisko daļu veido Viktors Runtulis. Pasākuma rīkošanas iniciatīva pieder Igo Japiņam, kas ar LOK un sponsoru atbalstu pirmo reizi ceremoniju organizēja 2005. gadā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV