Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

18.decembrī gaidāms „Ghetto Basket WE” un „Gacho” koncerts

Renārs Buivids, 07.12.2009. 16:10

18.decembrī Rīgā, „Skonto” hallē notiks Raimonda Elbakjana, biedrības „Streetbasket” un jauniešu organizācijas „Avantis” organizētais ielu basketbolu un ielu kultūru vienojošais pasākums „Ghetto Basket Winter Edition”, kuru vainagos boksa čempiona un mūziķa „Gacho” koncerts.
18.decembrī gaidāms „Ghetto Basket WE” un „Gacho” koncerts

„Ghetto Basket Winter Edition” tiks spēlēts ne tikai ielu basketbols 3:3, bet arī notiks šovasar lielu popularitāti guvušie individuālie cīniņi 1:1. Ziemas sezonas pirmajā pasākumā 20.novembrī triumfēja speciāli uz Rīgu atbraukušais igaunis Tambets Toomela, tādēļ sagaidāms ne mazums revanšu alkstošu pašmāju meistaru.

Paralēli cīņām ielu basketbola dzelzs būros notiks arī dejotāju konkurss „Wanted!”, nosakot labākos meistarus un jaunos talantus dažādās disciplīnās – hiphops, breiks, šovs. Par muzikālo atmosfēru rūpēsies DJ „Kress”

Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība turpinās iepazīstināt ar ielu vingrošanu, rīkojot paraugdemonstrējumus un improvizētas pievilkšanās sacensības „Ghetto Basket WE” skatītājiem un dalībniekiem.

„Ghetto Basket WE” kulminācijā „Gacho” šā gada pēdējais lielākais koncerts!

Biedrība „Streetbasket” sadarbībā ar jauniešu organizāciju „Avantis” šovasar Rīgā, „Grīziņkalna skeitparkā” rīkoja ielu basketbola turnīru „Ghetto Basket”, kas ieguva milzīgu popularitāti, regulāri pulcējot vairāk nekā simts komandu. „Ghetto Basket Winter Edition” ir organizatoru atbilde uz strītbasketbolistu jautājumu – „Ko darīt ziemā?”.

"Ghetto Basket Winter Edition" pirmajā pasākumā 20.novembrī  startēja 108 ielu basketbola komandas, sacentās 127 dejotāji, notika sešas boksa cīņas, ieskaitot reperu „Gacho” un „Ozola” divkauju, pasākumu apmeklējot vairāk nekā 3000 skatītāju.

Pieteikšanās „Ghetto Basket Winter Edition” ielu basketbola 3:3 turnīram notiek „www.streetbasket.lv”. Spēles notiks četrās grupās, gan vīriešus, gan sievietes dalot divās vecuma grupās – 1994.gadā dzimušie un jaunāki; 1993.gadā dzimušie un vecāki. Dalības maksa – Ls 2 no katra spēlētāja. Pieteikšanās ilgs līdz pat 17.decembra vakaram.

Ja spēlētājs pirmo reizi startēs "Ghetto Basket Winter Edition", tad jānoformē "Streetbasket" licence, uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Licences maksa Ls 1. Tā derīga būs līdz pat 2010.gada beigām, neatkarīgi no pārstāvētās komandas. Komandu reģistrācija no plkst.15 līdz plkst. 17 (vēlāka komanda reģistrācija netiks pieļauta!). Reģistrējot komandu, nepieciešams uzrādīt visu spēlētāju licences.

Uz “Ghetto Basket Winter Eddition” 18.decembrī visi interesenti tiek gaidīti plkst.17. Skatītājiem ieejas maksa Ls 2. Ar flaijeri līdz plkst. 20 ieeja par Ls 1, bet pēc tam – Ls 2.

"Streetbasket" sadarbībā ar pašvaldībām ielu basketbola komandām no Liepājas un Jēkabpils piedāvā bezmaksas iespēju uz Rīgu braukt ar autobusu. Vietu skaits katrā no autobusiem ir ierobežots, tādēļ lūgums laicīgi pieteikties pa "Streetbasket" informatīvo tālruni 20370706.

„Ghetto Basket Winter Edition” atbalstītāji:

Basketbola klubs “VEF Rīga”, „LSF Holdings”, „Nike” & „Sportland”, “Skonto halle”, “Cramo”, “Latvijas Universitāte”, “Discomania”, veselības un atpūtas klubs “Atlantis”, viesnīca “Islande Hotel”, “Dr.Feldmaņa Med SPA”,  “Mārtiņa Beķereja”, veselības centrs “Sporta laboratorija”, „Dabīgais Stelpes minerālūdens”, skaistumkopšanas un parfimērijas uzņēmums “Kolonna”, būvniecības nams „Kurši”, „RE Autoklubs”, paklāju ķīmiskās tīrīšanas serviss „Iztiripaklaju.lv”, klubs “Pussy Lounge”.

„Ghetto Basket Winter Edition” informatīe atbalstītāji:

„Draugiem.lv”, oficiālais pasākuma radio „European Hits radio”, uzziņu portāls „1188”, „Sportacentrs.com”, „Apollo.lv”, „Latvijas Mūzikas kanāls”, žurnāls „Sports”, „Easyget.lv”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV