Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Tiks paziņots Gada skeitbordists 2009

Gints Gailītis, 11.12.2009. 09:42

Šogad titulu „Gada skeiteris” saņems 2 skeitbordisti – viens slalomā un viens strītstailā. Tas pamatojams ar to, ka slalomisti sacenšas milzu, speciālajā, paralēlajā un citos slalomos, bet strīteri sacenšas skeitparkos, spotos, fletā. Tiks atzīmēti arī labākie citās nominācijās.
Tiks paziņots Gada skeitbordists 2009

Uz „Gada skeiteri” slalomā pretendē Eiropas čempions Jānis Kuzmins, pasaules rekordists Gustavs Gailītis un Eiropas čempione Lienīte Skaraine. Par labākā junioru titulu sacentīsies liepājnieks Edijs Jermačenko un jūrmalnieks Juris Grundulis.

Strītstailā meistaru grupā uz titulu pretendēs Latvijas reitinga 1.vietas ieguvējs Dāvis Valpēters, kā arī Rūdolfs Baltiņš, Fricis Štrauss un Normunds Cīrulis. Junioru grupā galvenie pretendenti būs Jurģis Ķemlers, Edvīns Kampāns un Ingus Lauss.

Lai iegūtu titulu “Gada skeiteris” nepietiek tikai uzvarēt sacīkstēs vai būt labam triku meistaram. Žūrija, kuru šogad veido fotogrāfs un skeitborda žurnālists Mārcis Ruiķis, diplomēts treneris un komentētājs Egons Avots, Latvijas Skeitborda federācijas vadītājs Gints Gailītis vērtēs arī katra devumu skeitborda attīstībā kopumā.

Atsevišķi tiks noteikta gada labāka skeitfilma, kas ir būtiska skeitborda dzīves sastāvdaļa.

Pasākumu atbalsta „Nike 6.0” un „Rock Star”

„Gada skeiteris 2009” tiks paziņoti svinīgā pasākumā 12.decembrī Olimpiskajā sporta centrā Rīgā.

Pērn par titula īpašniekiem kļuva liepājnieks Ainārs Jermačenko un rīdzinieks Kārlis Bogustovs.

www.skateboardinfo.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV