Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„TTT Rīga” bērniem dāvina prieku Trešajā Adventē

Egils Lūsis, 14.12.2009. 21:11

Sieviešu basketbola klubs „TTT Rīga” 13. decembrī, trešās Adventes svētdienā, sadarbībā ar viesnīcu „Elizabete hotel” un restorānu „Gourmand” rīkoja otrās labdarības brokastis un LSBL basketbola spēles noskatīšanos 20 ģimenēm, kurās aug un attīstās bērni ar kustību traucējumiem.
„TTT Rīga” bērniem dāvina prieku Trešajā Adventē

Piecdesmit pasākuma dalībniekus no Kurzemes, Vidzemes un Rīgas 3. Adventes brokastīs priecēja uzaicinātie viesmākslinieki – Agra Daņiļēviča deju grupas „Dzirnas” dalībnieki, Rīgas cirka klauns, bērnu izklaides centra „Annels” labā feja Evija, akordeonists un pianists. Bērni piedalījās SIA „AMERI” un „Fazer” loterijā, saņēma kluba ģenerālsponsora „Nordea” veltes, pēcpusdienā ar „TTT Rīga” organizēto transportu dodoties uz Latvijas Sieviešu basketbola līgas līgas spēli, kurā „TTT Rīga” basketbolistes (bilance 11-7, LSBL 10-1) ar rezultātu 64:51 pārspēja sporta kluba „Cēsis” komandu. Pēc spēles bērni nofotografējās kopā ar komandu, dāvanās saņemot prieku par uzvaru un basketbola bumbas ar spēlētāju autogrāfiem.

Svētku brokastis atbalsta gaļas pārstrādes uzņēmums „Nākotne”, Ķekavas putnu fabrika, „Fazer” maize un „Valmieras piens”.

TTT Rīga mājas spēles Olimpiskajā sporta centrā

Kluba nākamā mājas spēle FIBA Eirolīgā notiks 2010. gada 13. janvārī plkst. 19:40 Olimpiskajā sporta centrā. „TTT Rīga” Eirolīgas A grupā sacenšas ar Gundara Vētras trenētajām Krievijas čempionēm Jekaterinburgas UGMK,  Lietuvas čempionēm Viļņas „Teo Basket”, Itālijas čempionēm „Taranto Cras Basket”, Spānijas čempionēm Valensijas „Ros Casares” un FIBA Eiropas kausa 2009. gada uzvarētājām „Galatasaray”

Eirolīgas grupu turnīrā notiek desmit spēles. Četras labākās A grupas komandas Eirolīgas 1/8 finālos līdz divām uzvarām sacentīsies ar B grupas četrām stiprākajām vienībām. Pārējos 1/8 finālos tiksies C un D grupu labākie kvarteti. Spēles paredzētas 2010. gada 2., 5., un, ja nepieciešams, 10. februārī. Ceturtdaļfināli līdz divām uzvarām notiks 23., 26. februārī un, ja nepieciešams, 3. martā, bet „Četru fināla” spēles notiks 9. un 11. aprīlī.

2009./2010. gada sezonā „TTT Rīga” startē trīs turnīros – Latvijas Sieviešu basketbola līgā (LSBL), FIBA Eirolīgā un Sieviešu Baltijas basketbola līgā (SBBL/WBBL). LSBL startē septiņas komandas – RTU/Merks, LU, DU, „Liepājas Metalurgs”, SK „Cēsis”, TTT Juniores un „TTT Rīga”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV