Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Gada labākos sportistus sveiks arī Valsts prezidents

Linda Anaite, 21.12.2009. 11:41

Latvijas Gada balvas sportā pasniegšanas ceremoniju ar savu klātbūtni pagodinās arī Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri. 2009. gada labākie sportisti, komandas, treneri un nozīmīgākie sporta notikumi tiks paziņoti jau šo trešdien - 23. decembrī.

Apbalvošanas ceremoniju, kas norisināsies „Sapņu fabrikā“, tiešraidē varēs vērot visā Latvijā Latvijas Televīzijas 1.kanālā uzreiz pēc „Panorāmas“. Lai suminātu laureātus, uz skatuves līdz ar pasākuma vadītājiem – Iju Circeni-Grošu un Dāvidu Ernštreitu – kāps arī grupas „Dzelzs vilks“, „Borowa Mc“, dziedātāja Aiša un citi Latvijas pazīstamākie mūziķi un mākslinieki, un sagaidāms ne viens vien pārsteigums.

Laureātu apbalvošanas ceremonijai līdzi varēs sekot arī Gada balvas sportā „Twitter“ profilā www.twitter.com/gadabalvasporta


Par Latvijas Gada balvu sportā 2009

“Latvijas Gada balva sportā 2009” pasniegšanas ceremoniju rīko LOK, piesaistot Starptautiskās Olimpiskās komitejas programmas „Olimpiskā Solidaritāte” finansējumu, kā arī LOK ģenerālsponsora SIA „Latvijas Mobilais Telefons” un LOK sponsoru a/s „Swedbank”, a/s ‘Latvijas Gāze”, a/s „Ventspils nafta” un a/s „Latvijas Valsts meži” finansējumu. Ceremoniju finansiāli atbalsta arī „Sportland” un „Latvenergo”.

Pasākumu organizē sabiedrisko attiecību aģentūra „Prospero“. Ceremonijas režiju un māksliniecisko daļu veido Viktors Runtulis. Pasākuma rīkošanas iniciatīva pieder Igo Japiņam, kas ar LOK un sponsoru atbalstu pirmo reizi ceremoniju organizēja 2005. gadā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV