Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

„Liepājas Metalurgs 2” nostiprinās 3. vietā

Mārtiņš Kozlovskis, 21.12.2009. 14:06

Sestdien, 19. decembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā savu pēdējo šā gada spēli Latvijas Sieviešu basketbola 1. līgā aizvadīja „Liepājas Metalurgs 2” basketbolistes, kas spraigā mačā tikai pašā galotnē uzvarēja komandu „Tukuma Baltais” ar rezultātu 69:64.

Pirms spēles abas komandas turnīra tabulā atradās blakus viena otrai. Abām komandām kopēja bilance bija pilnīgi vienāda (trīs uzvaras un divi zaudējumi), taču pateicoties labākai gūto un zaudēto punktu attiecībai liepājnieces atradās priekšā – 3. vietā.

Līdzīgie statistikas rādītāji līdz šim aizvadītajās spēlēs spilgti atainojās arī abu komandu savstarpējā spēlē, proti, tā aizritēja līdzīgā cīņā visas 40 minūtes.

Maču nedaudz labāk iesāka Tukuma meitenes, kuras pirmās desmit minūtēs turējās vadībā, taču pamazām spēle tika izlīdzināta un lielajā pārtraukumā jau vadībā atradās liepājnieces.

Pēc pārtraukuma nekas būtisks nemainījās un viss izšķīrās spēles pēdējās minūtēs, kuras nedaudz veiksmīgāk aizvadīja liepājnieces, tādējādi, triumfējot visā mačā ar rezultātu 69:64.

Šī liepājniecēm bija ceturtā uzvar līdz šim aizvadītajās sešās spēlēs, kas komandai ļāva nostiprināties augstajā 3. vietā turnīra tabulā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV