Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Ozoliņš uzvar interneta balsojumā par gada populārāko sportistu

Linda Anaite, 22.12.2009. 12:33

Latvijas hokeja komandas Rīgas "Dinamo" kapteinis, leģendārais aizsargs Sandis Ozoliņš, kuram pagaidām vienīgajam no Latvijas hokejistiem izdevies izcīnīt prestižo NHL Stenlija kausu, uzvarējis interneta lietotāju balsojumā par 2009.gada Latvijas populārāko sportistu.
Ozoliņš uzvar interneta balsojumā par gada populārāko sportistu

Ozoliņš kopā ar olimpisko čempionu BMX riteņbraukšanā Māri Štrombergu un savu komandas biedru, Rīgas „Dinamo“ vārtsargu Edgaru Masaļski kļuvuši par trīs populārākajiem sportistiem līdzjutēju interneta balsojumā, par kuriem balsošana turpināsies "Latvijas Gada balva sportā 2009" apbalvošanas ceremonijā rīt, 23.decembrī.

2009.gada Latvijas populārākais sportists tiks noteikts līdzjutēju telefonbalsojumā apbalvošanas ceremonijas tiešraides laikā.

Portāla DELFI un "Latvijas Gada balva sportā" organizētāju rīkotajā balsojumā kopumā piedalījās 21 008 līdzjutēji. Sākotnēji balsojumā līderpozīcijās pārliecinoši bija izvirzījies Štrombergs, bet pagājušajā nedēļā vadību pārņēma Ozoliņš, kurš bija pārliecinoši populārākais arī noslēgumā.

21.decembra pusnaktī Ozoliņš bija ieguvis 4630 balsis, Štrombergam bija 3812 balsis, bet Masaļskim - 3244 balsis. Vēl "olimpiskajā sešiniekā" līdzjutēju balsojumā internetā iekļuva Aleksandrs Samoilovs (1854 balsis), Anete Jēkabsone-Žogota (1491 balss) un Jānis Miņins (826 balss).

"Latvijas Gada balvas sportā 2009" balsojums par 2009.gada populārāko sportistu/sportisti risinājās no 23.novembra līdz 21.decembrim portālā DELFI un www.olimpiade.lv. Balsojumā anketā bija iekļauti 35 Latvijā pazīstami sportisti un sportistes, no kuriem lasītājam jānobalso bija par vienu. Lai iegūtu objektīvākus rezultātus, katru dienu internetā no vienas IP adreses varēja nobalsot vienu reizi.


Par Latvijas Gada balvu sportā 2009

“Latvijas Gada balva sportā 2009” pasniegšanas ceremoniju rīko LOK, piesaistot Starptautiskās Olimpiskās komitejas programmas „Olimpiskā Solidaritāte” finansējumu, kā arī LOK ģenerālsponsora SIA „Latvijas Mobilais Telefons” un LOK sponsoru a/s „Swedbank”, a/s ‘Latvijas Gāze”, a/s „Ventspils nafta” un a/s „Latvijas Valsts meži” finansējumu. Ceremoniju finansiāli atbalsta arī „Sportland” un „Latvenergo”.

Pasākumu organizē sabiedrisko attiecību aģentūra „Prospero“. Ceremonijas režiju un māksliniecisko daļu veido Viktors Runtulis. Pasākuma rīkošanas iniciatīva pieder Igo Japiņam, kas ar LOK un sponsoru atbalstu pirmo reizi ceremoniju organizēja 2005. gadā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV