Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Atklāts jauns sportisko brīvdienu ceļvedis www.izKusties.lv

Ģirts Pavliņš, 28.12.2009. 10:40

Jaunais portāls www.izKusties.lv, kas veltīts sportisko aktivitāšu cienītājiem, ir uzsācis darbību. Portāla apmeklētājiem tiek piedāvāts plašs un viegli pārskatāms sacensību kalendārs, kur apkopota aktuālākā informācija par riteņbraukšanas, orientēšanās, skriešanas, slēpošanas, nūjošanas un piedzīvojumu sacensībām, kuras pēdējā laikā gūst arvien lielāku popularitāti izkustēties gribētāju vidū; kā arī praktiski ieteikumi aktīvam dzīvesveidam un sportiskās formas uzlabošanai.

Kā īpašs bonuss portāla apmeklētājiem tiek piedāvātas profesionālu fotogrāfu veidotas foto galerijas no sacensību karstākajiem punktiem.

Savukārt reģistrētajiem portāla lietotājiem tiek piedāvāta iespēja gan augšupielādēt, gan lejupielādēt fotogrāfijas no dinamiski aizraujošākajiem, satraukuma un adrenalīna pilnākajiem brīžiem, kā arī gandarījuma un uzvaras momentiem sacensību laikā.

Spriežot pēc pirmo nedēļu statistikas rezultātiem, portālu www.izKusties.lv, ir apmeklējuši jau vairāk kā 2000 cilvēku. Izkustēties gribētāju skaits ar katru dienu tikai pieaug!

izKusties.lv projekta vadītājs Ģirts Pavliņš uzsver:

“izKusties.lv ir plānots publicēt aktualitātes ne tikai par Latvijas, bet arī Baltijas un Skandināvijas valstu sacensībām, ieteikt labākos sporta inventāra piedāvājumus, kā arī profesionālas un foto entuziastu veidotas foto galerijas.

Kā īpašā odziņa – Forums, kur iespēja pārrunāt un dalīties pieredzē ar domubiedriem visā Latvijā un ne tikai.”

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV