Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Tiešraidē NBA un NHL spēles

Lauris Kļaviņš, 05.01.2010. 16:34 | komentāri (1)

Šonedēļ Baltkom translētajos kanālos NBA TV un ESPN America būs iespēja tiešraidē vērot vairākas aizraujošas basketbola un hokeja spēles. Vienā no NHL spēlēm, kuru translēs ESPN America, laukumā varēsim redzēt arī Kārli Skrastiņu.
Tiešraidē NBA un NHL spēles

Trešdien plkst.2.00 kanālā NBA TV būs iespēja tiešraidē vērot spēli starp Šarlotes Bobcats un Čikāgas Bulls. Šī būs ļoti principiāla cīņa, jo pašlaik abas komandas Austrumu konferencē atrodas viena otrai līdzās. Ar 14 uzvarām 32 spēlēs Bulls atrodas septītajā, bet Bobcats - astotajā vietā.

Plkst.5.00 varēs redzēt spēli starp Sakramento Kings un Fīniksas Suns. Sakramento būs pamatīgi jānopūlas, lai savās mājās uzvarētu Suns, kas ir viena no vadošajām komandām Rietumu konferencē. Suns uzvaras gadījumā var pakāpties uz 4.vietu, bet Kings šobrīd augstāk par 13.vietu nevar pakāpties.

Ceturtdien plkst.2.00 varēs vērot Orlando Magic spēli pret Toronto Raptors. Šī būs lieliska spēle, kur savā starpā tiksies vienas no spēcīgākajām Austrumu konferences komandām. Magic ieņem trešo, bet Raptors - sesto vietu. Būs interesanti vērot arī komandu līderu - Dvaita Hovarda un Krisa Boša dueli. Hovards šosezon guvis vidēji 16,9 punktus un izcīnījis 13,3 atlēkušās bumbas spēlē, bet Bošs guvis vidēji 23,7 punktus, kā arī izcīnījis 11,3 atlēkušās bumbas.

Sestdien plkst.4.00 varēs redzēt spēli starp Fīniksas Suns un Maiami Heat. Šajā spēlē savā starpā sacentīsies Austrumu un Rietumu konferences piekto vietu īpašnieces. Suns ar 21 uzvaru 34 spēlēs ieņem 5.vietu Rietumu konferencē, bet Heat ar 17 uzvarām 32 spēlēs atrodas 5.vietā Austrumu konferencē.

Svētdien plkst.5.00 būs iespēja redzēs spēli starp Sakramento Kings un Denveras Nuggets. Kings noteikti centīsies darīt visu, lai uzlabotu savas pozīcijas turnīra tabulā un pietuvotos tām komandām, kas cīnās par vietu play-off. Savukārt Nuggets, kas šobrīd Rietumu konferencē atrodas 4.vietā, noteikti centīsies uzvarēt, lai atrautos no tuvākajiem sekotājiem un droši turpinātu gājienu pretī izslēgšanas spēlēm.

Savukārt plkst.20.00 varēs vērot spēli starp Vašingtonas Wizards un Ņūorleānas Hornets. Abas komandas pašlaik atrodas ārpus vadošo astoņu komandu pulka, tomēr kārotais astotnieks nav pārāk tālu. Wizards Austrumu konferencē atrodas 12., bet Hornets Rietumu konferencē - 10.vietā.

Tikmēr ESPN America turpina NHL regulārās sezonas spēlē un šo ceturtdien plkst. 2.00 varēs vērot Kārļa Skrastiņa pārstāvētās Dalasas Stars spēli pret Ņujorkas Rangers. Stars, kas šobrīd ieņem 10.vietu, ļoti sīvi cīnās ar Red Wings un Canucks par astoto vietu Rietumu konferencē. Savukārt Stars pretinieki Rangers Austrumu konferencē atrodas 7.vietā. K.Skrastiņš aizvadītājās 39 spēlēs ir guvis divus vārtus un izdarījis 6 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis negatīvu lietderības koeficentu - 10.

Visbeidzot sestdien plkst.2.30 būs iespēja redzēt spēli starp Bufalo Sabres un Toronto Maple Leafs. Komandas atrodas pretējās pozīcijās turnīra tabulā. Sabres šobrīd ieņem 2.vietu, bet Maple Leafs, kas ļoti neveiksmīgi aizvada šo sezonu, ieņem 14.vietu Austrumu konferencē.

Telekomunikāciju un abonenttelevīzijas uzņēmums Baltkom ir Latvijā lielākais digitālās TV un kabeļtelevīzijas operators, kas vietējā tirgū darbojas jau vairāk nekā 18 gadus. Tā kopējais abonentu skaits jau sasniedzis 230 000, bet darbinieku skaits - 340. Baltkom saviem abonentiem piedāvā vairāk nekā 100 TV programmas, sniedz fiksēto un mobilo telefonsakaru, kā arī interneta pakalpojumus. 2009.gada pirmajos sešos mēnešos uzņēmuma konsolidētais apgrozījums bijis 8 milj. latu, kas ir par 12% vairāk nekā šajā laika periodā pērn, kad uzņēmuma apgrozījums sasniedza 7,15 milj. latu. Baltkom operatīvā peļņa pirmajā pusgadā bija 1,2 milj. latu, kas ir par 71% jeb 0,5 milj. latu vairāk nekā šajā periodā 2008.gadā, kad peļņa bija 700 tūkst. latu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV