Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

LSBL Čempionātā visas komandas spēlēs vēl divus apļus

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 07.01.2010. 18:57

Ceturtdien, 7. janvārī, Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) klubu pārstāvju tikšanās laikā tika lemts par līgas 2009./2010. gada sezonas otrās puses izspēles kārtību.

Neskatoties uz Lietuvas, Latvijas un Igaunijas Basketbola fedarāciju amatpersonu parakstītajiem Sieviešu Baltijas Basketbola līgas (SBBL) dibinšānas dokumentiem, kas paredzēja šīs sezonas otrajā pusē aizvadīt SBBL spēles, Lietuvas sieviešu basketbola līga 2009.gada beigās apstiprināja kalendāru, kas izlēdza iespēju uzsākt SBBL čempionātu.

Ar Sieviešu Baltijas basketbola līgas atcelšanu, bija nepieciešams mainīt 2009./2010. LSBL izspēles sistēmu. Līdz ar to līgas klubu pārstāvju tikšanās laikā tika izskatīti divi iespējamie izspēles varianti. SK “Cēsis” sezonas otrajā pusē izteica vēlmi piedalīties tikai Lietuvas Sieviešu basketbola līgas regulārajā čempionātā. tomēr seši pārējie LSBL klubi nolēma, ka LSBL čempionātu līdz regulārās sezonas beigām ir jāturpina visām septiņām komandām. Līdz ar to visām septiņām Latvijas komandām būs jāaizvada 3. un 4. aplis, pēc kā sāksies izslēgšanas turnīrs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV