Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Drīzumā sāksies Liepājas pilsētas basketbola čempionāts

Mārtiņš Kozlovskis, 11.01.2010. 15:47

Plānots, ka februārī sāksies 2010. gada Liepājas pilsētas basketbola čempionāts, kurā kopā startēs 8 - 10 komandas, taču vēl joprojām ir laiks pieteikties ikvienam, kurš vēlas izmēģināt spēkus basketbola laukumā.

Šā gada pilsētas amatieru basketbola čempionātu rīko Liepājas Sporta spēļu skola un plānots, ka spēles tiks aizvadītas Liepājas Olimpiskajā centrā, gluži tāpat kā iepriekšējā gadā.

Aizgājušo ceturtdien, 7. janvārī, tika aizvadīta pirmā visu komandu pārstāvju sapulce, kurā noskaidrojās, ka uz doto brīdi čempionātā varētu startēt 8 – 10 komandas.

Atgādinām, ka iepriekšējā gada čempionātā startēja 10 komandas (Zīle 1, Liepājas BS, Vērgale, Interspiro, Mērnieks,LV, RM Siltums, APL, Kraukļi, LDC un Asfalts) un uz doto brīdi lielākā daļa savu dalību ir apstiprinājušas arī šajā gadā.

Taču čempionāta organizatori joprojām aicina pieteikties vēl tās komandas, kuras nebija ieradušās uz pirmo komandu pārstāvju sapulci, tāpēc visi, kas joprojām domā ir laipni aicināti šo ceturtdien uz pēdējo sapulci, kas norisināsies Liepājas Olimpiskā centra 2. stāvā (Liepājas Sporta spēļu skolā) 236. kabinetā, pulksten 17:30.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV