Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Latvijas florbola sieviešu izlases sniegums - apmierinošs

Latvijas Florbola savienība, 19.01.2010. 16:29

Latvijas Florbola Savienība (LFS) savā pirmajā šī gada valdes sēdē izvērtēja sieviešu izlases sniegumu pasaules čempionātā, kas pērnā gada nogalē risinājās Zviedrijā.

Uzklausot federācijas un izlases vadības atskaiti par čempionāta sniegumu, kā arī izvērtējot sasniegtos rezultātus, LFS valde izlases rezultātus novērtēja kā apmierinošus. Pasaules čempionātā kopvērtējumā izlase ierindojās 6.vietā, izpildot komandai uzstādīto minimālo uzdevumu izcīnīt turnīrā vismaz 7.vietu. Tas nozīmē, ka nākamajā čempionātā sieviešu florbola izlases varēs spēlēt pamatsacensībās, nepiedaloties kvalifikācijas turnīrā. Tikai nedaudz komandai pietrūka, lai sasniegtu vēl optimālāku rezultātu, kas būtu panākts veiksmīgāk nospēlējot pret Norvēģijas un Krievijas valsts vienībām.

Latvijas izlases rezultāti pasaules čempionātā. Latvija - Čehija 5:7; Latvija - Norvēģija 2;2; Latvija -ASV 13:3; Latvija - Zviedrija 1:10; Latvija - Krievija 3:4.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV