Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

FK „Kurši” otrais smagais zaudējums pēc kārtas

Mārtiņš Kozlovskis, 25.01.2010. 12:45

Sestdien, 23. janvārī, Latvijas florbola virslīgas spēli Liepājas Olimpiskajā centrā aizvadīja florbola klubs „Kurši”, kas otro nedēļu pēc kārtas piedzīvoja smagu zaudējumu, šoreiz „RTU/Inspecta” vienībai – 2:9 (0:2, 1:1, 1:6).

Sestdienas pretinieki nebija no tiem vieglākajiem, par ko liecina turnīra tabula, kurā sestdienas spēles viesi atradās augstajā 3. vietā. Atgādinām, ka pirms nedēļas „Kurši” cieta smagu zaudējumu pašreizējai līdervienībai „Lekrings” florbolistiem ar (3:12). Līdz ar to, vēlme reabilitēties pēc smagā zaudējuma bija liela.

Taču tā zuda jau pirmajā periodā, kuru liepājnieki zaudēja ar 0:2. Varbūt ne rezultāts bija tik iespaidīgs, cik pretinieku nospiedošais pārsvars. Otrā perioda vidū viesi panāca 0:3, taču līdz perioda beigām Normundam Tupesim izdevās vienus vārtus atgūt.

Piekļūt tuvāk liepājniekiem gan neizdevās – trešajā periodā viesi deviņu minūšu laikā guva vēl trīs vārtus, un "Kuršiem" izvairīties no sagrāves nelīdzēja ne pusminūtes pārtraukums, ne vārtsarga Imanta Vīnberga nomaiņa pret Mārtiņu Saulīti.

Četras minūtes pirms trešā perioda beigām liepājniekiem tomēr izdevās gūt otros vārtus, kad „Kuršu” komandas sastāvā izcēlās Mārtiņš Gross. Taču ar to bija par maz, jo viesi vēl trīs reizes pārspēja mūsu vārtsargu un galarezultātā nepatīkams zaudējums ar rezultātu 2:9.

Pateicoties šai viesu uzvarai, „RTU” pakāpās vienu vietu augstāk un šobrīd atrodas vicelīderu godā. Savukārt, „Kuršu” pozīcijas no tā nemainījās un liepājnieki joprojām ar izcīnītiem 18 punktiem 19 aizvadītajās spēlēs atrodas 11. vietā 13 komandu konkurencē.

Nākošo spēli savās mājās „Kurši” aizvadīs jau nākošajā nedēļā, 31. janvārī, kad Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies „Rubenes” florbolisti. Spēles sākums pulksten 18:30.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV