Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Latvijas Frisbija čempionāta aizvadītās nedēļas aktualitātes

Daiga Oļhovka, 25.01.2010. 15:02

Aizvadītajā nedēļā Latvijas Frisbija čempionātā tika izspēlētas divas Open (vīriešu) divīzijas spēles. Otrdien Ogres stadiona hallē notika spēle starp komandām Dzīvo labi (Ogre) un Wild Things (Salaspils). Sestdien Mežaparka sporta zālē tikās iepriekšējās sezonas čempioni Hardcore Ultimate (Rīga) un vicečempioni Ultimate Decisions (Rīga).
Latvijas Frisbija čempionāta aizvadītās nedēļas aktualitātes

Otrdien Ogrē komandas Dzīvo labi un Wild Things skatītājiem sagādāja spraigu un skatāmu spēli. Iesākumā spēles vadību uzņēmās Salaspils komanda - 1:3. Taču Dzīvo labi spēja saspēlēties un līdz pirmā puslaika beigām ieguva pārsvaru ar 5:3. Otro puslaiku komandas pavadīja ar līdzīgu spēles un cīņas garu un spēli nobeidza ar 10:8, atdzīstot ogrēniešu pārākumu.

Sestdienas spēles komandas Hardcore Ultimate un Ultimate Decisions līdz šim Latvijas Frisbija čempionāta sezonu bija aizvadījušas bez zaudējumiem, kas uzlika lielu atbildību savstarpējai spēlei. Tas parādījās arī laukumā – spēle sākās nervozi, abas komandas pieļāva kļūdas, tomēr Hardcore Ultimate visu laiku bija pārliecinošā vadībā un spēli beidza ar 13:8.

Vairāk informācijas par čempionātu, noteikumiem un spēļu kalendārs pieejams http://frisbee.lv/cempionati.

Foto: sportacentrs.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV