Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Notiks „MONSTER GAMES” – „MONSTERparka” oficiālās atklāšanas pasākums (+VIDEO)

Mikus Ojers, 27.01.2010. 11:46

Rīga jau ilgi ir gaidījusi un pelnījusi kārtīgu iekštelpu skeitparku, kurā skeitborda, BMX un skrituļslidošanas sportisti varētu trenēties visu gadu, neatkarīgi no sezonas. Tas brīdis ir klāt, ir iegrozījušies vairāki labvēlīgi apstākļi, un satikušies pieredzējušākie ekstrēmo sporta veidu industrijas pārstāvji, lai piedāvātu jauniešiem šādu iespēju. „MONSTERparka” 1. kārta tapa nepilna mēneša laikā, un līdz oficiālajai parka atklāšanai 29. janvārī aktīvi turpinās 2. kārtas būvniecība.
Notiks „MONSTER GAMES” – „MONSTERparka” oficiālās atklāšanas pasākums (+VIDEO)

„MONSTERparka” komandas viens no galvenajiem mērķiem un uzdevumiem ir nepārtraukta tiekšanās pēc kvalitātes, tāpēc arī oficiālā atklāšana tiek organizēta ar vērienu, piedāvājot skatītājiem pašu labāko. Atklāšanas programmu sāks skeitparku sporta veidu šova sacensības: „BOARDS.LV” skeitbords, „Ridestreets.lv” MTB, „Taktika.lv” inline un „Parbmx.com” BMX, kurās piedalīsies labākie no labākajiem pašmāju sportistiem, kā arī aicināti viesi no Lietuvas, Igaunijas, Skotijas, Austrijas un Francijas. Katrā ziņā, šīs solās būt grandiozas sacensības un nākotnē organizatori šādu pasākumu plāno rīkot katru gadu ziemas sezonā. Sacensību muzikālais noformējums no mūsdienu DJ leģendām Monsta un Legz.

Pasākuma apmeklētājiem būs unikāla iespēja pirmo reizi Latvijā nogaršot „Monster Energy Drink”. Tiks izspēlētas dažādas skatītāju balvas un „MONSTERparka” abonementi.

Vakara programmā ar iesildošo koncertu pirms savas Vislatvijas koncerttūres uztāsies reperis Gacho, kurš uz skatuves kāps kopā ar Faktu un DJ Aspirīnu. Koncertprogrammā iekļautas dziesmas no Gacho jaunā albūma „Gatis Irbe” un šis tas arī no senākiem laikiem.

Kas būtu ekstrēmo sporta veidu pasākums bez kārtīga afterparty? Šoreiz organizatori un sadarbības partneri „RJK” neskoposies ar ballītes jaudu un kvalitāti. Un diez vai uz doto mirkli ir kaut kas labāks par Mixmeistariem AG un Raiti, kā arī pēdējā laika ballīšu pavēlnieku Tomu Grēviņu, par kuriem nav jāšaubas, ka ballīte tiks iegriezta ne pa jokam.
   
„MONSTERparks” durvis vērs 2010. gada 29. janvārī 16:00, Kroņu ielā 13A.

Biļetes iepriekšpārdošanā Ls 4 „Biļešuserviss” kasēs www.bilesuserviss.lv sākot ar 19. janvāri.

Afterparty no 18 gadiem.



Vairāk par „MONSTERparka” piedāvājumiem un aktualitātēm meklē www.monsterparks.lv, www.draugiem.lv/monsterparks.

Tā kā šajā „MONSTERparka” projektā ir apvienojušies vairāki šo sporta veidu un kultūras bīdītaji un entuziasti, nākotnē tiks piedāvātas visdažādākās aktivitātes un notikumi. Viena no tādām jau no februāra būs skeitparka skola, kas nenoliedzami ļaus jaunajiem sportistiem ātrāk apgūt braukšanas prasmes, sadraudzēties, sekot aktualitātēm un nodarboties ar mūsdienīgi sportiskām aktivitātēm.

Pasākumu organizē: Ekstrēmo sporta veidu attīstības fonds „ESAF”, „Latvijas skeitborda federācija” un „MONSTERparks”.

Atbalsta:  „BOARDS.LV”, „Parbmx.com”, „Taktika.lv”, „Ridestreets.lv”, enerģija no „Monster Energy Drink”, skaņa un gaismas no  kompānijas „RJK”, gards ēdiens no „PizzaFly”.

Informē: „Draugiem.lv”, „Narvesen”, „Karaliska-kafija.lv”, „Triecienspēks”, „Therolling”, „JurmalaMedia”, „ArteTV”, „Skateboardinfo.lv”, „Skatelv.no-ip.com”, „Rideit.lv”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV