Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Ar šova sacensībām „MONSTER GAMES” Rīgā atklāts lielākais iekštelpu skeitparks Baltijā (+ FOTO)

Mikus Ojers, 01.02.2010. 11:01 | komentāri (5)

Piektdien, 29. janvārī, ar grandiozām šova sacensībām „MONSTER GAMES” Rīgā, Kroņu ielā 13A, tika atklāts lielākais iekštelpu skeitparks Baltijā.
Ar šova sacensībām „MONSTER GAMES” Rīgā atklāts lielākais iekštelpu skeitparks Baltijā (+ FOTO)

Galerijas:

„Monsterparks” ir pirmais šāda mēroga iekštelpu skeitparkas Rīgā un uz doto mirkli arī visā Baltijā. Tas apvieno pieredzējušākos skeitparku sporta veidu pārstāvjus un nākotnē šī būs īpaša vieta, kur organizēt dažāda mēroga sacensības, apmācības, kā arī koncertus. Līdz šim šāda parka trūkums sportistiem liedza aktīvi turpināt treniņus arī ziemas sezonā. Parka būvniecība norisinājās divus mēnešus un tas regulāri tiks papildināts ar jaunak konstrukcijām un labiekārtots.

„MONSTER GAMES” šova sacensībās skeitborda, skrituļslidu, MTB un BMX skeitparka disciplīnā savu sniegumu rādīja 50 labākie sportisti no Baltijas un citām valstīm. „TAKITKA.LV” inline par uzvarētāju kļuva šīs grupas īpašais viesis no Skotijas Čazs Sends. Pāvels Alekhins no Krievijas triumfēja „RIDESTREETS.LV” MTB grupā. „BOARDS.LV” skeitborda disciplīnā 1.vietu ieguva Raitis Helmanis, savukārt, „PARBMX.COM” BMX grupā rīdzinieks Andris Dembovskis. Bija ieradušies arī vairāki dalībnieki no Lietuvas un Igaunijas.

Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja nogaršot jauno enerģijas dzērienu ”Monster Energy Drink”, piedalīties dažādos konkursos, klātienē vērot repera Gacho pirmstūres iesildošo koncertu. Pārsteigumu sagādāja arī jaunā talanta Dāvja Dudeļa paraugdemonstrējumi BMX flatland novirzienā.

Pēc sacensību daļas sekoja traka ballīte ar Mixmeistariem AG un Raiti, bet īpašu deju noskaņu radīja viens no šā brīža labākajiem DJ’iem Toms Grēviņš. Organizatori saka lielu paldies kompānijai „RJK” par kvalitatīvajām skatuves, gaismas un skaņas iekārtām, bez kurām afterparty nebūtu izdevies tik grandiozs.

Šāda skeitparka izveide Rīgā ir nopietns solis skeitparku sporta veidu attīstībā. Jau no februāra skeitparkā tiks izveidota arī skola, kurā jaunieši varēs ātrāk apgūt braukšanas prasmes, sadraudzēties ar citiem vienaudžiem, sekot aktualitātēm un nodarboties ar mūsdienīgi sportiskām aktivitātēm.

Vairāk informācija un sacensību rezultāti atrodami – www.monsterparks.lv

Pasākumu organizēja: Ekstrēmo sporta veidu attīstības fonds „ESAF”, „Latvijas skeitborda federācija” un „MONSTERparks”.

Atbalstīja:  „BOARDS.LV”, „Parbmx.com”, „Taktika.lv”, „Ridestreets.lv”, „STATS”, enerģija no „Monster Energy Drink”, skaņa un gaismas no  kompānijas „RJK”, gards ēdiens no „PizzaFly”.

Informēja: „Draugiem.lv”, „Triecienspēks”, „CHILL: nakts interaktīvais šovs”, „Therolling.lv”, „JurmalaMedia”, „ArteTV”, „Skateboardinfo.lv”, „Skatelv.no-ip.com”, „Rideit.lv”, „”.

Kontaktinformācija: „MONSTERparka” direktors – Jānis Kundziņš (29232639), Parka oficiālās atklāšanas pasākuma organizators un sacensību galvenais tiesnesis – Mikus Ojers (28331256).

Foto: Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV