Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„Liepājas Lauvas 2” tiksies ar „Lapmežciemu”

Mārtiņš Kozlovskis, 03.02.2010. 15:55

Ceturtdien, 4. februārī, Rietumu līgas spēli savās mājās aizvadīs „Liepājas Lauvas” fārmkluba basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems pašreizējos 3. vietas īpašniekus „Lapmežciems” komandu. Spēles sākums pulksten 20:30.

Liepājnieki joprojām čempionātā startē bez zaudējumiem (deviņas uzvaras tikpat aizvadītajās spēlēs), savukārt, ceturtdienas pretinieku rēķinā ir sešas uzvaras un trīs zaudējumi, kas komandu ierindo augstajā 3. vietā.

Abu komandu pirmā savstarpējā spēle viņu mājās nebija no tām vieglākajām. Visu pirmo puslaiku vadībā turējās tieši „Lapmežciems” basketbolisti, kuru sastāvā spēlē arī labi zināmie, agrāk LBL rūdījumu guvušie veterāni Atis Niedra un Guntis Lukševics. Taču, acīmredzami, spēka trūkums bija tas, kas neļāva turpināt cīņu par uzvaru mājiniekiem arī otrajā pusē, tādējādi, „Lauvas” fārmklubs beigu beigās svinēja uzvaru ar 35 punktu starpību – 100:65.

Šoreiz spēle norisināsies savās mājās un ļoti iespējams, ka tā nemaz nebūs vieglāka. Taču par to pārliecināties būs iespējams tikai ceturtdienas vakarā pulksten 20:30.

Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1

Ieeja: bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV