Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Ķeizarmežs tiek izslēgts no dalības LBL čempionātā

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 09.02.2010. 13:31

Basketbola klubam “Ķeizarmežs” līdz 9. februārim neizpildot finansiālās saistības pret Latvijas Basketbola savienību (LBS), stājies spēkā valdes 3. februārī pieņemtais lēmums par kluba diskvalifikāciju no tālākajām Latvijas Basketbola līgas (LBL) sacensībām.

Sakarā ar Latvijas Basketbola līgā startējošā basketbola kluba “Ķeizarmežs” neizpildītajām garantijām un finansiālajām saistībām, LBS valde 2010. gada 3. februāra sēdē lēma noteikt 8. februāri kā pēdējo termiņu saistību izpildei, vai arī izslēgt BK “Ķeizarmežs” no 2009/2010. gada Latvijas Basketbola līgas čempionāta sākot no 9. februāra.

2009. gadā jau divas reizes tika lemts par BK “Ķeizarmežs” dalību LBL sacensībās. Pirmo reizi pavasarī, kad tika nolemts ļaut BK “Ķeizarmežs” pabeigt 2008./09.gada sezonas sacensības. Otro reizi augustā, kad basketbola klubs deva rakstiskas garantijas par parāda dzēšanu un iemaksas veikšanas grafiku. Toreiz Kopīgā LBS valdes un LBL klubu sanāksmē nolēma ļaut BK „Ķeizarmežs” turpināt dalību sacensībās.

BK „Ķeizarmežs” ne tikai nespējot pildīt vecās saistības, bet arī uzkrājot jaunus parādus par 2009./10.gada sezonu, LBS izveidojās parādi trešajām personām, piemēram tiesnešiem, kas ar katru nospēlēto spēli turpināja pieaugt.

Komandas rezultāti 2009./10.gada sezonas sacensībās tiek anulēti, kas gan LBL turnīra tabulu nemaina, jo BK „Ķeizarmežs” līdz šim piedzīvojis tikai zaudējums.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV