Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

LBL Zvaigžņu spēles balsojumā šobrīd dominē BK “Ventspils”

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 09.02.2010. 15:29

No otrdienas, 9. februāra, interneta lapās “basket.lv”, “draugiem.lv” un “sportacentrs.com” apskatāmi Latvijas Basketbola līgas (LBL) Zvaigžņu spēles 2010 balsošanas rezultāti.

Balsojuma līderis ar vairāk nekā 7900 balsīm ir basketbola kluba “Ventspils” spēlētājs Mareks Jurevičus. Jāpiebilst, ka par starta pieciniekiem nobalsots jau ir vairāk nekā 18700 reizes.

Šobrīd balsojuma līderi Austrumu komandā ir aizsargi Alekss Renfroe (VEF Rīga) un Sandis Valters (VEF Rīga), uzbrucēji Uvis Helmanis (Barons) un Deivīns Deiviss (Valmiera), kā arī centra spēlētājs Kaspars Cipruss (Valmiera).

Rietumu komandā līderos izvirzījušies basketbola kluba “Ventspils” spēlētāji: aizsargi Dairis Bertāns un Jānis Strēlnieks, uzbrucēji Mareks Jurevičus un Ernests Kalve, bet centra spēlētāja pozīcijā Ronalds Zaķis.

LBL direktors Jānis Janševics: “Jau otro gadu pēc kārtas novērojama tendence, ka kādā no komandām dominē viena kluba pārstāvji, tāpēc šobrīd ir pēdējais laiks citu komandu faniem sarosīties un aktīvāk balsot par savējiem!”.

Precīza balsojuma statistika ir pieejama interneta lapās “basket.lv”, “draugiem.lv” un “sportacentrs.com”.

Šogad Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēle notiks 20. februārī Saldus sporta kompleksā. Spēlētāji sacentīsies arī slam dunk un trīspunktu metienu konkursos, bet treneriem būs iespēja parādīt savas prasmes bumbas mešanā no centra Treneru konkursā.

Biļetes uz LBL Zvaigžņu spēli ir iespējams iegādāties www.bezrindas.lv, kā arī Saldus sporta kompleksa biļešu kasēs. Biļešu cenas no viena līdz trim latiem.

Kas cīnīsies Austrumu, kas Rietumu pusē izlems spēlētaju fani, balsojot par savām zvaigznēm www.basket.lv, www.draugiem.lv un www.sportacentrs.com!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV