Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Notiks RIDEIT.LV Jam session

Matīss Līcis, 10.02.2010. 13:51

Svētdien, 21.februārī, slēpošanas trasē Jēkaba grava notieks viens no “čillīgākajiem” ziemas ekstrēmo sportu pasākumiem RIDEIT.LV Jam session.
Notiks RIDEIT.LV Jam session

Čillīgs tāpēc, ka slēpotāji un snovbordisti varēs startēt brīvā jam sesijas formā, kas apvieno sacensības un labu pabraukāšanos.

To visu pastiprinās siltas desiņas un tēja, kā arī atraktīvie pasākuma vadītāji – UFO, Ēriks Loks un Murgonis.

Sacensībās piedalīsies snovbordisti divās grupās – AM un PRO, kā arī slēpotāji, kas spēkiem mērosies visi kopā. Atsevišķi tiks vērtēts arī best trick.

Visiem braukt gribētājiem jāpiesakās reģistrācijā kas darbu sāk no plkst. 9:00 rītā, dalības maksa ir 5 lati. kas dod iespēju piedalīties sacensībās un izmantot snovparku visu dienu.

Pašas sacensības sāksies 12:00.

Lai būtu uz ko iesprigt un par ko pacīnīties ir sagādātas brīnišķīgas balvas no 686 veikala origo 3. stāva 750 Ls vērtībā un 550 Ls vērtībā no Jēkaba gravas.
Visbeidzot lai pasākumu padarītu vēl interesantākas notiks arī MTB šovs, kurā labākie latvijas MTB braucēji demonstrēs ko katrs var ziemas apstākļos.

Ar secensību nolikumu un jaunumiem varēs iepazīties www.rideit.lv un www.grava.lv

Tiekamies Jēkaba Gravā!

Par balvām rūpējas: 686 un Jēkaba Grava

Informatīvi atbalsta: sekoman.lv, easyget.lv

Kā nokļūt uz Jēkaba gravu

Jēkaba grava atrodas Tukuma rajona Sēmes pagasta “Puneniekos”, 3,5 km no Tukuma, 500 metru attālumā no šosejas P131, braucot uz Enguri. Sekojiet ceļa zīmēm un norādēm!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV