Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Tukumā notiks RIDEIT indoor B-day Party

Matīss Līcis, 10.02.2010. 13:57

20.februārī Tukumā norisināsies pirmā gada jubilejas pasākums RIDEIT.LV ziemas skeitparkam.
Tukumā notiks RIDEIT indoor B-day Party

Gads ir pagājis un puiši no RIDEIT nolēma kad tas ir jānosvin un par cik tas ir jubilejas pasākums plānotas daudz un dažādas atrakcijas gan BMX, MTB un INLINE braucējiem, gan skatītājiem.

Braucējiem nebūs sevī jāiekurina lielais sacensību gars, jo jebkurš interesents varēs vienkārši pabraukāt pa skeitparku jau no 12:00. Savukārt no 16:00 sāksies pats pasākums kurā sacensību dalībniekiem būs iespēja noteikt kurš viss augstāk ar savu riteni vai slidām var pārlēkt pāri augstlekšanas laktiņai. Pēcāk Inline dalībnieki noteiks labākos braucējus parkā, pēc kura riteņbraucēji īpaši izvēlētā vietā savstarpēji noteiks kurš var izpildīt labāko triku.

Tad riteņbraucēji izlozes kārtībā tiks sadalīti pa pāriem un uzspēlēt spēli ar nosaukumu C.Ū.K.A.S. Tiem, kuri nezina, kas tā par spēli – paskaidrosim. Kā jau minējām braucēju sadala pa pāriem, tad uz maiņām kāds no pāra izvēlās vietu kur uztaisīt konkrētu triku. Pārējiem šis triks ir jāatkārto, ja nesanāk tiek iedalīts pirmais burts C. Un Tā spēlē iet uz riņķi. Kamēr tiek noteikts uzvarētājs.

Paredzētas arī vel citas interesantas aktivitātes, bet tas lai paliek noslēpums. Musuprāt jautrība un atpūta garantēta. Vēl varam pateikt kad jebkurš pasākuma apmeklētājs un dalībnieks piedalās RIDEIT INDOOR loterijā.

Pēc labāko braucēju apbalvošanas norisināsies afterparty par kuru rūpēsies DJ komanda Sugerfree.

Ieeja pasākumā: 3Ls

Pasākumu atbalsta: PARBMX, Ridestreets, Taktika.lv, Sekoman.lv, Easyget.lv

Šajā nedēļas nogalē (13. un 14. februārī) jebkuram interesentam ir iespēja ievizināt skeitparkā par puscenu.

Dienu vēlāk 21. februāri turpat Tukumā, Jēkaba Gravā notiks sacensības Slēpotājiem un Snoveriem, kā arī MTB šovs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV