Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„Liepājas Lauvas” uzņems „Tartu/Rock” basketbolistus

Mārtiņš Kozlovskis, 10.02.2010. 15:40

Ceturtdien, 11. februārī, MasterCard Baltijas Basketbola līgas spēli savās mājās aizvadīs „Liepājas Lauvas” basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems „Tartu/Rock” basketbolistus no Igaunijas. Spēles sākums pulksten 19:30.
„Liepājas Lauvas” uzņems „Tartu/Rock” basketbolistus

Iepriekšējā abu komandu spēlē oktobra vidū Igaunijā pārāki izrādījās mājinieki, kuri mūsu basketbolistus pārspēja tikai mača galotnē – 60:64. Līdz ar to, spraiga un sīva cīņa ir gaidāma arī Liepājā. Atgādinām, ka „Tartu” basketbolisti septembra sākumā piedalījās arī Liepājas Olimpiskā centra rīkotajā turnīrā, kur izcīnīja godpilno 1. vietu. Tajā reizē igauņu basketbola klubs liepājniekus pārspēja tikai pagarinājumā (76:82).

„Tartu/Rock” basketbolisti šobrīd MasterCard BBL turnīra tabulā atrodas 6. vietā ar izcīnītām 5 uzvarām un piedzīvotiem 8 zaudējumiem. Savukārt, liepājniekiem bilance ir krietni vien vājāka – 2 uzvaras un 11 zaudējumi, kas komandu ierindo pēdējā 10. vietā.

Taču situācija vēl ir labojama, ar nosacījumu, ja „Lauvas” uzvarēs šo maču. Divas uzvaras ir arī „Nevežis” basketbolistiem, taču Lietuvas basketbolistiem vēl ir divas spēles rezervē, tajā skaitā svētdien paredzētais mačs tieši pret „Liepājas Lauvām”.

Arī nākošajās MasterCard BBL spēles liepājniekiem ir labas izredzes pacīnīties par uzvarām, jo lielākoties spēles būs jāaizvada savās mājās – pret „Kalev/Cramo” un jau pieminētiem „Nevežis” basketbolistiem. Taču izbraukuma spēle ir palikusi vairs tikai viena – pret „Šiauļai” komandu.

Spēlē pret „Tartu/Rock” komandu Liepājas basketbola klubs izies savā spēcīgākajā sastāvā, taču arī viesi uz Liepāju ieradīsies savā optimāli spēcīgākajā sastāvā. Par spēles nozīmīgumu liecina „Tartu/Rock” komandas ierašanās uz spēli jau dienu iepriekš, turklāt, spēles dienā tiks aizvadīts arī viens rīta treniņš.

Tiem, kas ceturtdienas vakarā nebūs ieradušies uz spēli klātienē, šo maču būs iespējams redzēt arī sportacentrs.com piedāvātajā video tiešraidē. Mača sākums pulksten 19:30. Ieejas maksa: 2Ls. Liepājas sporta spēļu skolas audzēkņiem – 0,5Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV