Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies gan futbola, gan basketbola čempionāti

Mārtiņš Kozlovskis, 12.02.2010. 12:02

Šo sestdien un svētdien, 13. un 14. februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies kārtējās spēles Liepājas pilsētas čempionātos gan telpu futbolā, gan basketbolā. Vispirms, sestdien spēkiem mērosies basketbolisti, bet svētdien laukumā izies arī telpu futbolisti.

Sestdien, 13. februārī, jau no pulksten 10:00 rītā tiks aizvadītas divas trešās kārtas spēles Liepājas pilsētas čempionātā basketbolā vīriešiem. Vispirms laukumā dosies iepriekšējās sezonas „mazā fināla” komandas – „Ģeodēzists” un „Interspiro”, kuru rēķinā ir pa divām uzvarām. Bet uzreiz pēc tam laukumā izies „Asfalts” un „Kraukļi/Liepājas Papīrs” komandas. Paredzēts, ka spēle sāksies pulksten 11:30. Abas spēles norisināsies sporta zālē Nr. 4 (volejbola zāle).

Atgādinām, ka viena trešās kārtas spēle tiks aizvadīta arī piektdien, 12. februārī, kad pulksten 19:30 savā starpā tiksies „Zīle 1” un Pāvilostas novads „Vērgale” komandas, kas čempionātā startē bez zaudējumiem. Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1.

Savukārt svētdien, 14. februārī, tiks aizvadītas piektās kārtas spēles Liepājas pilsētas čempionātā telpu futbolā. Spēles sāksies no pulksten 12:00 un viena no interesantākajām cīņām ir gaidāma tieši pirmā starp komandām, kuras šosezon zaudējuma rūgtumu vēl nav izjutušas – „Tosmares kuģu būvētava” un „Liepājas Papīrs/Kurzemes Vārds” apvienotā komanda. Kopumā tiks aizvadītas piecas spēles un paredzēts, ka tās noslēgsies ap pulksten 17:00. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskā centra sporta zāle Nr. 4.

Spēļu kalendārs (14. februāris):

12:00 Tosmares kuģu būvētava - Liepājas Papīrs/Kurzemes Vārds
13:00 Medzes pagasts - Nīca
14:00 ColdGel - Rajoņņiki
15:00 Grobiņas pagasts - BTA
16:00 UPTK – Grobiņa.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV