Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„Liepājas Metalurgs” basketbolistes dosies cīņā par septīto uzvaru

Mārtiņš Kozlovskis, 12.02.2010. 12:56

Sestdien, 13. februārī, ļoti svarīgu Latvijas Sieviešu Basketbola līgas spēli savās mājās aizvadīs „Liepājas Metalurgs” basketbolistes, kas cīņā par 4. vietu un septīto uzvaru čempionātā Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems komandu „DU” no Daugavpils.
„Liepājas Metalurgs” basketbolistes dosies cīņā par septīto uzvaru

Liepājnieces šobrīd turnīra tabulā ar izcīnītām sešām uzvarām un piedzīvotiem 11 zaudējumiem atrodas 5. vietā, savukārt, sestdienas spēles pretinieces ir vietu augstāk (septiņas uzvaras un 10 zaudējumi). Līdz ar to, „Metalurgs” komandai ir ļoti labas iespējas pakāpties vietu augstāk, taču ar nosacījumu, ja tiks uzvarētas Daugavpils basketbolistes.

Kopējā abu komandu šīs sezonas bilance ir 2:1 par labu daugavpilietēm, taču iepriekšējā spēlē pirms mēneša Daugavpilī, uzvaru izcīnīja liepājnieces (65:64), kurām uzvaru ar metienu no groza apakšas līdz ar mača beigu sirēnu atnesa komandas kapteine Līga Alilujeva.

Pēdējās sešās LSBL regulārā čempionāta spēlēs „Liepājas Metalurgs” basketbolistes spējušas izcīnīt piecas uzvaras, turklāt, vienīgais zaudējums bija pret pašreizējām Latvijas čempionēm SK „Cēsis” komandu. Liepājniecēm ir bijušas uzvaras praktiski pār visām LSBL komandām, izņemot „Cēsis” un „TTT” basketbolistēm, kuras, kā jau pēdējos gados ierasts, ir izteiktas līderkomandas Latvijā.

To, vai liepājniecēm izdosies izcīnīt savu septīto uzvaru čempionātā varēsim pārliecināties sestdien, 13. februārī, pulksten 12:00. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Ieeja uz spēli: bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV