Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

FBK "Ķekava" līdz sezonas beigām trenēs Raivo Rosts

Gunārs Klēģers, 16.02.2010. 12:13

Pēc zaudējuma pirmspēdējā Hipolīzings Florbola Virslīgas vīriešu regulārā čempionāta spēlē pret Irlavas Telms/Energokomplekss FBK Ķekava galvenā trenera amatu atstājis Sergejs Aleksandrovs, kurš komandu trenēja kopš 2009.gada augusta. Līdz sezonas beigām galvenā trenera pienākumus pildīs līdzšinējais komandas vārtsargs Raivo Rosts, bet kā treniņprocesa konsultants uz play off laiku ir piesaistīts līdzšinējais Valmieras komandas galvenais treneris un Ķekavas ilggadējais spēlētājs Dailis Skudrītis.

"Pēc abpusējas vienošanās ir pieņemts grūts lēmums, taču bijām vienisprātis, ka situācijā, kādā esam šobrīd nonākuši, tas ir faktiski vienīgais risinājums, kas maksimāli mobilizētu komandu cīņai play off. Esmu pārliecināts, ka Raivo Rosta un Daiļa Skudrīša vadībā play off turnīru aizvadīsim godam un šis fakts mūs padarīs tikai spēcīgākus," atzīst Ķekavas komandas menedžeris Kristens Rubenis.

Regulāro sezonu FBK Ķekava noslēdza 7.vietā un izslēgšanas turnīrā astotdaļfinālā tiksies ar Stalbes Pārgauju. Pirmās spēles paredzētas jau šinī nedēļas nogalē Ķekavas SN 20. un 21.februārī attiecīgi pulksten 19.00 un 17.00. Sērija turpināsies līdz kādas komandas trīs uzvarām.

FBK Ķekava florbola Virslīgā startē kopš 1995.gada, šajā laikā izcīnot piecas zelta, trīs bronzas un vienu sudraba medaļu. Pērn komanda Latvijas čempionātā ierindojās 4.vietā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV