Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Pārcelta „Liepājas Lauvas” – BK „Valmiera” spēle

Mārtiņš Kozlovskis, 17.02.2010. 14:58

Šodien, 17. februārī, tika pieņemts lēmums pārcelt šīs svētdienas, 21. februāra, Latvijas Basketbola līgas spēli starp „Liepājas Lauvas” un BK „Valmiera” komandām, jo dienu iepriekš notiek LBL Zvaigžņu spēle.
Pārcelta „Liepājas Lauvas” – BK „Valmiera” spēle

Abām komandām gaidāmā cīņa ir ļoti svarīga tā kā LBL Zvaigžņu spēlē ir jāpiedalās abu komandu spēlētājiem, tika pieņemts lēmums šo spēli pārcelt uz 31. martu. Līdz ar to, ir skaidrs, ka tieši pēdējās divas cīņas noslēdzoties LBL regulārajam čempionātam būs starp šīm abām komandām.

Atgādinām, ka šodien tika publicēti visi balsojuma rezultāti LBL Zvaigžņu spēles dalībniekiem. Diemžēl nevienam no Liepājas kluba rindām neizdevās iekļūt Rietumu izlases pamatpieciniekā, taču dalībnieku vidū liepājnieki būs noteikti un to rītdien paziņos visu klubu treneri kopā ar Latvijas Basketbola līgas pārstāvjiem. Atgādinām, ka par balsojuma līderi kļuva BK „Ventspils” spēlējošais liepājnieks Mareks Jurevičus.

Taču ir zināms, ka tālmetienu konkursam no Liepājas komandas ir pieteikti divi snaiperi – Artis Ate un Uģis Viļums, bet „Slam dank” konkursā liepājniekus pārstāvēs Mareks Mejeris.

Šogad Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēle notiks Saldus sporta kompleksā. Jau pirms nedēļas bija zināms, ka visas biļetes uz šo pasākumu ir izpārdotas, taču spēli būs iespējams vērot arī LTV7 tiešraidē šo sestdien, jau no pulksten 13:50.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV