Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latvijas basketbola līgas 2010.gada zvaigžņu spēle notiks Saldū

Ieva Ančevska, 18.02.2010. 12:06

Novērtējot Saldus pilsētas iedzīvotāju lielo interesi par basketbolu, pirmo reizi Latvijas Basketbola Līgas (LBL) Zvaigžņu spēle notiks Saldū.

21.janvārī tika parakstīts sadarbības līgums starp Saldus novada domi un Latvijas Basketbola savienību par Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēles organizēšanu Saldū.

Šogad Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēle notiks 20.februārī plkst.12.00 Saldus sporta kompleksā. Saldus novada dome pauž prieku un lepnumu par iespēju organizēt tik nozīmīgu sporta pasākumu, kas iepriecinās daudzus basketbola cienītājus un atbalstītājus.

Basketbols ir viens no populārākajiem sporta veidiem Saldus novadā, kam gadu gaitā izveidojušās spēcīgas tradīcijas un kupls atbalstītāju pulks.

Zvaigžņu spēles skatītājus visas dienas garumā priecēs ne tikai labāko Latvijā spēlējošo basketbolistu savstarpējā cīņa, bet arī interesanti priekšnesumi spēles starplaikos. LBL Zvaigžņu spēle tiek organizēta jau piecpadsmito gadu kā izklaidējošs basketbola šovs vairāku stundu garumā.

Jau no 22.janvāra interneta portālos "basket.lv", "draugiem.lv" un "sportacentrs.com" notiek LBL Zvaigžņu spēles balsošana par Austrumu un Rietumu komandu sākumsastāviem. Zvaigžņu spēles balsojumā piedalās LBL pirmās divīzijas komandas. Austrumu komandā iespējams iebalsot spēlētājus no BK "Barons", BK "Valmiera", BK "VEF Rīga" un BK "Ķeizarmežs", bet Rietumu komandā no Jelgavas BK "Zemgale", "Liepājas lauvām" un BK "Ventspils".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV