Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

“Ultimate Decision” izcīna Spēles gara balvu turnīrā Novgorodā

Mārtiņš Taurenis, 24.02.2010. 11:19

Nedēļas nogalē Krievijas pilsētā Veļikij Novgorodā jau 12. reizi tika izcīnīts Lord Novgorod kauss frisbijā. Startējot 28 vīriešu komandu konkurencē, Latvijas frisbija komanda “Ultimate Decision” izcīnīja 9. vietu un ieguva Spēles gara balvu.
“Ultimate Decision” izcīna Spēles gara balvu turnīrā Novgorodā

Jau otro gadu pēc kārtas vīriešu grupā uzvaru svinēja Sanktpēterburgas komanda Тени. Sieviešu konkurencē jau trešo gadu pēc kārtas nepārspētas palika vietējās Cosmic Girls. Vērtīgāko spēlētāju godu izpelnījās Krievijas frisbija zvaigzne Anatolijs Vasiļjevs no čempionu komandas un sudraba medaļu ieguvēju kapteine – Valērija Pičugina. Par godīgākajām un pozitīvākajām komandām tika atzītas latviešu “Ultimate Decision” vīriešu grupā un Sanktpēterburgas “Flying Steps” sieviešu grupā.

„Visās spēlēs cīnījāmies līdz galam, spēlējām ar pozitīvām emocijām. Nosvērti reaģējām uz laukumā notiekošo - iespējams tāpēc, ka nevēlējāmies garas pārspēles, kas slikti atsauktos uz mūsu „īso soliņu”. Droši vien tas arī bija noteicošais, kāpēc saņēmām Spēles gara balvu.”, stāsta komandas spēlētājs Mārtiņš Taurenis.

Spēles gara balva ir frisbija nozīmīga trofeja, ko citu komandu balsojumā iegūst komanda, kas spēlējusi visgodīgāk pat ļoti sīvās un izšķirošās spēlēs.

Jāatzīmē, ka komanda “Ultimate Decision” spēlēja nepilnā sastāvā, jo neilgi pirms turnīra ceļgala traumu bija guvis tās spēlētājs Kārlis Malcenieks.

Komandas sastāvs: Dainis Kaldre (kapteinis), Mārtiņš Taurenis, Rūdolfs Sniķersproģis, Jānis Cīmurs, Artūrs Blažēvičs, Dainis Jakovels.

Vairāk informācijas par turnīru un rezultātiem: http://www.lord-novgorod.ru/ru/2010/results.php

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV