Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„Kuršiem” pēdējās cerības spēle Liepājā

Mārtiņš Kozlovskis, 26.02.2010. 10:39

Šo sestdien, 27. februārī, trešo astotdaļfināla spēli Latvijas florbola virslīgas čempionātā vīriešiem aizvadīs florbola klubs „Kurši”, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems „Telms/Energokomplekss” florbolistus. Spēles sākums pulksten 18:15.
„Kuršiem” pēdējās cerības spēle Liepājā

Šīs spēles cena liepājniekiem ir vairāk nekā augsta. Atgādinām, ka liepājnieki kā 11. spēcīgākā komanda iekļuva izslēgšanas spēlēs un pirmajā kārtā „Kuršiem” pretim stājās „Telms/Energokomplekss” florbolisti, kas regulāro sezonu noslēdza 6. vietā.

Līdz ar to, par šī astotdaļfināla pāra favorītiem, viennozīmīgi, tiek uzskatīti „Telms” florbolisti, taču izslēgšanas spēles ir neprognozējamas un ikvienam ir iespēja sagādāt pārsteigumus, tajā skaitā arī liepājniekiem.

Nākošajā kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs trīs spēles, līdz ar to, kā minimums tiks aizvadītas trīs spēles, bet kā maksimums – piecas. Pirmās divas spēles jau ir noslēgušās un tās tika aizvadītas „Energokomplekss” mājvietā Irlavā un tajās liepājniekiem diez ko labi neveicās, jo tika piedzīvoti divi zaudējumi, vispirms ar (1:3), bet pēc tam (3:9).

Līdz ar to, lai vismaz pagarinātu šo sēriju, liepājniekiem sestdien noteikti ir jāizcīna uzvara spēlējot savās mājās, jo pretējā gadījumā „Kuršiem” šī sezona būs beigusies. Ja gadījumā, liepājnieki izcīna uzvaru, tad ceturtā abu komandu spēle notiks dienu vēlāk, turpat Liepājas Olimpiskajā centrā pulksten 17:00. Cerams, ka sestdienas spēle nebūs pēdējā spēle savu skatītāju klātbūtnē un šo abu komandu duelis turpināsies arī Irlavā.

Latvijas florbola virslīga (1/8 fināls):

20. februāris    „Telms/Energokomplekss” – FK „Kurši”         3:1       Irlava
21. Februāris   „Telms/Energokomplekss” – FK „Kurši”         9:3       Irlava
27. februāris    FK „Kurši” – „Telms/Energokomplekss”                     Liepājas Olimpiskais centrs
28. februāris    (ja būs nepieciešama ceturtā spēle)              Liepājas Olimpiskais centrs
???                  (ja būs nepieciešama piektā spēle)                Irlava.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV