Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Pasniegs Triecienspēka gada balvas

Kristians Muižnieks, 08.03.2010. 09:35

Ceturtdien, 11. martā, telpās, kas atrodas Ģertrūdes ielā 101 notiks ikgadējā Triecienspēka gada balvas pasniegšana labākajiem censoņiem snovborda un skeitborda lauciņā, kas ar savu ieguldījumu ir attīstījuši šos sporta veidus.
Pasniegs  Triecienspēka gada balvas

Šī ir jau otrā reize, kad tiek rīkota Triecienspēka Gada Balvas pasniegšana. Ar šo procesiju mēs vēlamies pateikties visiem snovbordistiem un skeitbordistiem par aktīvu darbību, kā arī viesiem pārējiem šo sporta veidu areālā iesaistītajām personām.

Šī gada nominācijas:

Gada Snovbordists
Gada jaunatklājums snovbordā
Lasītāju simpātija snovbordā
Gada Skeitbordists
Gada jaunatklājums skeitbordā
Lasītāju simpātija skeitbordā
Gada Fotogrāfs

„Triecienspēks” ir pirmais un vienīgais latviešu autentiskais dēļu - snovborda un skeitborda - žurnāls. Ņemot piemēru no lielākajiem un labākajiem Eiropas un pasaules snovborda un skeitborda žurnāliem, „Triecienspēks” iznāk kopš 2006. gada un apkopo aktuālāko informāciju par skeitborda un snovborda aktivitatēm. Katrā žurnāla numurā atrodamas intervijas ar labākajiem un interesantākajiem braucējiem, dēļu sportu inventāra apskati, daudz labu fotogrāfiju no vietējiem un ārzemju fotogrāfiem, kā arī elegantākie triki no Latvijas dēļu sporta lietpratējiem.

Aiz kalniem nav arī  Triecienspēka 13. žurnāla izdošana, tāpēc saspicējiet ausis un gaidiet pārteigumus!

www.triecienspēks.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV