Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Liepājas Olimpiskajā centrā galda hokejs tiek piedāvāts bez maksas

Mārtiņš Sīlis, 09.03.2010. 09:29

Šodien, 9.martā, Liepājas Olimpiskā centra cokolstāvā no pulksten 18.00 ikvienam interesentam būs iespēja spēlēt galda hokeju, turklāt pirmajā reizē bez maksas. Paredzēts, ka turpmāk galda hokeja spēlēt gribētāji varēs pulcēties Liepājas Olimpiskajā centrā katru otrdienu un izspēlējot mini turnīrus gatavoties lielajam turnīram, kas būs maija sākumā.
Liepājas Olimpiskajā centrā galda hokejs tiek piedāvāts bez maksas

Liepājas Olimpiskais centrs sadarbojoties ar sporta preču veikalu „Sportland” un „Liepājas Metalurgs” sporta klubu liepājniekiem piedāvā saturīgi un sportiski azartiski pavadīt garos un tumšos ziemas vakarus spēlējot galda hokeju uz starptautiski atzītiem STIGA hokeja galdiem.

Iknedēļas sacensības/treniņi notiks Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē. Mini turnīru izspēles kārtība tiks pielāgota dalībnieku skaitam, bet katru reiz tiks noskaidrots labākais „dienas” galda hokeja spēlētājs, kurš tiks pie vērtīgām balvām no SK „Liepājas Metalurgs” un „Sportland”. Dalības maksa mini turnīriem paredzēta simboliska – LVL 0,50.

Atgādinām, ka jau kopš oktobra vidus Liepājas Olimpiskā centrā ik nedēļu trešdienu vakaros notiek fingerborda nodarbības, bet ceturtdienu vakaros novusa sacensības/treniņi.

Visi, kas joprojām vēlas apgūt ko jaunu, vai saturīgi pavadīt brīvo laiku, laipni aicināti uz Liepājas Olimpisko centru katru otrdienas, trešdienas un ceturtdienas vakaru no pulksten 18.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV