Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Nedēļas nogalē notiks Liepājas Atklātais čempionāts galda tenisā

Mārtiņš Kozlovskis, 10.03.2010. 09:31

Šajā nedēļas nogalē, 13. un 14. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Liepājas pilsētas Atklātais čempionāts galda tenisā gan sievietēm, gan vīriešiem. Sestdien tiks aizvadītas visas priekšsacīkstes, bet svētdien finālsacensības. Sākums pulksten 11:00.
Nedēļas nogalē notiks Liepājas Atklātais čempionāts galda tenisā

Sacensības norisināsies Liepājas Olimpiskā centra galda tenisa zālē (204. telpa) un paredzams, ka tās norisināsies abas dienas visā tā garumā. Spēles tiks aizvadītas uz „JOOLA” tenisa galdiem, kas ir augstas kvalitātes zīmols ikvienam šīs spēles cienītājam. Spēles norisināsies atbilstoši galda tenisa sacensību noteikumiem un galvenais tiesnesis būs labi zināmais Reinis Burģis.

Pieteikšanās būs iespējama sacensību dienā 30 minūtes pirms sacensību sākuma. Tāpēc visi, kas vēlas izmēģināt savus spēkus ir laipni aicināti uz Liepājas Olimpisko centru sestdien, 13. martā, pulksten 11:00. Dalības maksa – 2 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV